Trane Select™-avtal

Kompletta serviceavtal för klimatsystem

Tackla problemen innan de påverkar verksamheten

Upplev planerat underhåll på en ny nivå med ett Trane Select-avtal. Trane Select-avtal ger dig alla fördelarna med en planerad överenskommelse, och både delar och arbete ingår.

Huvudfunktioner

Vi arbetar tillsammans med dig för att välja ut de viktigaste komponenterna och systemen i din anläggning som du vill att Trane ska hantera. Vi täcker kostnaden för att reparera ditt system eller byta ut förvalda komponenter om de skulle gå sönder. Din utrustning kontrolleras regelbundet, underhålls i förebyggande syfte och kalibreras korrekt. Trane vägleder dig angående acceptabla prestandaintervall, tillförlitlighet och risktolerans så att du kan avgöra vilken skyddsnivå du behöver. När du väljer vad avtalet ska täcka vet du exakt vilka tjänster och delar som omfattas och dina underhållskostnader blir förutsägbara.

Kundfördelar

Bästa möjliga ägandekostnad

  • Planerat underhåll säkerställer att ditt klimatsystem körs med maximal effektivitet, vilket ger en energibesparing på upp till tolv procent.
  • Din utrustning kontrolleras regelbundet, underhålls i förebyggande syfte och kalibreras korrekt. Eventuella problem åtgärdas innan någon i byggnaden ens märker att något är fel.
  • När du väljer vad avtalet ska täcka vet du exakt vilka tjänster och delar som omfattas.
  • Du får inte heller några överraskningar när det gäller utgifterna.

Total sinnesro

  • Trane förstår dina behov.
file

Sök efter mer produktmaterial: Litweb