Originaldelar och reparationsservice

Alla reservdelar du behöver och expertis från originaltillverkaren är snabbt tillgänglig

Trane är världsledande inom reparation, utbyte och underhåll för alla märken och typer av klimatstyrningsenheter. När du väljer Tranes tekniker kan du vara säker på att du får pålitlig service från branschens välutbildade experter.

Trane har ett omfattande reservdelslager med 6 500 olika artiklar, med allt från Tranes egna, noggrant tillverkade originaldelar till allmänna delar. Här hittar kunderna allt de behöver snabbt. Detta innebär att de smidigt hittar rätt del samtidigt som de kan få praktiska råd om originaldelar. Vare sig du letar efter kompressorer, reglage, el- eller VVS-tillbehör, kemikalier, verktyg eller testutrustning så kan vi ge dig en riktig konkurrensfördel. Tranes effektiva logistik och behöriga tekniker utför även byten och reparationer.

Du får reparationstjänster för klimatstyrningsenheter som är baserade på Tranes egna processer och förstklassiga expertis, då Trane är världens ledande tillverkare av kylaggregat. Du kan vara tryggt förvissad om att alla reparationer av klimatsystem som utförs av Tranes tekniker sker snabbt och korrekt första gången, så att du får större tillförlitlighet och kan minska risken för framtida driftstopp.  

Och om du upptäcker att frekventa reparationer blir nödvändiga så föreslår vi att du överväger ett serviceavtal. Alternativt kan du kontakta det lokala försäljningskontoret för att få mer information om Tranes tjänster.