Avancerad teknik testad med Trane EaaSy

Projekthöjdpunkter

Location: Nederländerna

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/process-cooling

Products Installed: 3 Sintesis RTAF luftkylt skruvkylaggregat

Cooling Capacity: 2 500 kW

luftkylt skruvkylaggregat

Utmaning

Den här moderna tillverkningsanläggningen i norra Nederländerna investerar hela tiden i innovation och branschledande teknik. Efter att ha utformat en ny produktionsprocess för deras senaste teknikutveckling var det dags att gå vidare med testfasen. Anläggningen behövde utöka kylkapaciteten i sitt kyltorn. Beräkningar visade att det behövdes ytterligare kylkapacitet på 1 500 kW.

Hög effektivitet och hyra av exakt kyla krävdes från en pålitlig partner. Ett av Tranes starka kompetensområden är att tillämpa kylteknik för processkylning.

Lösning

Trane Rental Services kontaktades för detta viktiga samarbete. Det nederländska teamet inledde installationen med två Sintesis RTAF 205 luftkylda skruv kylaggregat som vardera ger 750 kW. De första testerna visade att det krävdes mer kyla. Ett tredje RTAF 245-kylaggregat lades sedan till med ytterligare 1 000 kW.

Resultat

Det lokala Trane-teamets professionella vägledning gav positiva resultat. Baserat på framgången med den första testfasen beslutade sig kunden för att behålla de tre kylaggregaten under ett helt år. Uthyrningsteamet rekommenderade att omvandla hyresavtalet till ett Trane EaaSy -avtal.

Tack vare Trane EaaSy-avtalet gjorde industrianläggningen framsteg med sin produktionsförändring. Med maximal flexibilitet och enkelt byte av värme-, ventilations- och luftkonditioneringsutrustning erbjuder Trane EaaSy minimerade driftskostnader och fullständig underhålls- och garantitäckning.