Nödkylning för att tillgodose viktiga ökade produktivitetsbehov

Projekthöjdpunkter

Location: Spanien

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/hvac-cooling

Products Installed: 1 RTAD luftkylt kylaggregat

Cooling Capacity: 645 kW

uthyrningsservice av kylaggregat

Utmaning

Under den snabba spridningen av COVID-19 arbetade det här marknadsledande läkemedelsföretaget i norra Spanien med att säkerställa fortsatt leverans av läkemedel till människor som behövde dem. När två felaktiga kylaggregat upptäcktes i deras värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystem behövde man hyra in en lösning omgående för att undvika produktionsförseningar.

Lösning

Läkemedelskoncernen hade nyligen installerat ny Trane-utrustning i den här anläggningen. Deras positiva erfarenhet av Tranes effektiva utrustning och tjänster ledde till att de genast ringde Trane Rental Services för en pålitlig och snabb hyrlösning. På grund av den enorma efterfrågan på läkemedel för att rädda människors liv i den rådande pandemin var det spanska teamet tvunget att agera snabbt. De var redan bekanta med värme-, ventilations- och luftkonditioneringsinstallationen på plats. Teamet genomförde snabbt en bedömning och fastställde enkelt den bästa utrustningen för temperaturreglering för snabbast möjliga implementering.

De två defekta kylaggregaten togs bort och ersattes med ett enda luftkylt kylaggregat för uthyrning, för en snabbare och effektivare lösning. Uthyrnings- och serviceteamet utförde både installationen och driftsättningen. Den nödvändiga kylkapaciteten på 645 kW levererades mycket snabbt till rengöringsrummen.

Resultat

Det snabba svaret och installationen av ett kylsystem med hög kapacitet bidrog till att upprätthålla den konstanta kylningen och den exakta temperaturregleringen som behövs för att klara av kundens krav på säkerhet och snabbhet vid den kritiska läkemedelstillverkningen.

Trots de utmanande förhållandena med COVID-19-pandemin fortsatte Trane att tillhandahålla oavbruten högkvalitativ service till viktiga branscher. Den här framgångsrika hyrlösningen för nödsituationer är ytterligare ett exempel på hur Tranes unika tekniska expertis i kombination med en expansiv uthyrningspark och högkvalificerade servicetekniker kan göra en betydande skillnad.