Överbryggande värmelösning för bryggeriet under utbyggnaden

Projekthöjdpunkter

Location: Portugal

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/process-cooling

Products Installed: 2 luft/vatten-värmepumpar

Heating capacity: 650 kW

uthyrningsservice av kylaggregat

 

Utmaning

Ett ledande portugisiskt  dryckesföretag som utför tillbyggnadsarbeten behövde ta bort sina ångrör som var kopplade till produktionslinjerna. En temporär hyrlösning krävdes för att leverera varmvatten på 55 °C. De stränga tillverkningsstandarderna innebar att exakta specifikationer måste uppfyllas. Trane Rental Services fick förtroendet att genomföra projektet.

 

Lösning

Det lokala uthyrningsteamet gjorde en grundlig undersökning av arbetsplatsen för att leverera det bäst lämpade systemet. De presenterade en komplett lösning med två värmepumpsaggregat för uthyrning och en utjämningstank från Trane. De högeffektiva värmepumparna är utrustade med Trane Adaptive Control™-teknik som säkerställer exakt temperaturkontroll.

Utrustningen installerades och driftsattes effektivt. Varmvatten levererades vid en konstant temperatur på 55 °C. Den snabba distributionen av teknikexperter från Trane minimerade störningar och driftstopp.

Resultat

Tranes lokala uthyrningsteam uppfyllde kundens specifika krav. Vår effektiva lösning gjorde att tillverkaren kände sig trygg med att produktionen var säker tills produktionslinjen var redo att flyttas till den nya byggnaden.

Med vårt breda utbud av kyl- och värmeutrustning kan Tranes erfarna uthyrningsteam hjälpa dig att upprätthålla normal drift under renoverings- eller större förbättringsarbeten.