Strömförsörjning och kylning av lager räddar produktionen av förstklassig choklad i Wien

Projekthöjdpunkter

Location: Österrike

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/hvac-cooling

Products Installed: 2 luftkylda skruvkylaggregat + 8 AHU-aggregat

Cooling Capacity: 1 MW

Rental Duration: 3 månader

Utmaning

En prestigefylld internationell chokladtillverkare behövde mer lagerutrymme i Wien för att skydda sina känsliga produkter under en produktionstopp på sommaren. De hittade ett lager, men det saknade temperaturreglering. Det blev genast brådskande att installera en pålitlig kylinstallation. 

Lösning

Tranes lokala team av ingenjörer och servicetekniker tillhandahöll en nyckelfärdig lösning från planering till implementering. De undersökte platsen och utarbetade en komplett installation för reglering av temperatur, inklusive:

  • 2 x 500 kW luftkylda kylaggregat

  • 8 x 150 kW luftbehandlingsenheter

  • 2 x 1 000 l buffertankar

  • 4 x 200 kVA generatoraggregat

  • 600 m slangar

Den snabba leveransen av lösningen med högkvalitativ utrustning och högkvalitativ installation uppfyllde kundens el- och kylbehov. 

Resultat

Med den temporära kylinstallationen på plats tillhandahöll Trane Rental Services den perfekta lagringsmiljön för de temperaturkänsliga chokladprodukterna.

Kylkedjan som sträcker sig från bearbetning till distribution, vidare till förpackning och lagring ska ge kvalitet och säkerhet på en kompromisslös nivå. Med Tranes lågtemperatursystem får du kylförvaringslösningar i linje med de mest krävande kvalitets- och säkerhetsstandarderna för ömtåliga produkter. Våra uthyrningsteam erbjuder tillfälliga eller säsongsbaserade lösningar för att hjälpa kunder att hantera produktionen under hektiska perioder och undvika behovet av permanent expansion.

 

uthyrningstjänster av lufthanteringslösningar