Skapa förutsättningar för populär TV-show

Projekthöjdpunkter

Location: Nederländerna

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/ice-rink-cooling

Products Installed: 1 RTAD luftkylt skruvkylaggregat

Cooling Capacity: 645 kW

Rental Duration: 1 vecka

Industriell luftkyld kylare

Utmaning

En tv-studio i Nederländerna behövde en specialbyggd isbana för en kändisspäckad tävlingsshow. Filmteamet och kändisarnas inspelning krävde samarbete med en expert på temporär isbanekylning.

Det krävdes en felfri kylning av isen för att leverera en sensationell isshow på tv-skärmarna.

Lösning

Trane Rental Services Nederländerna erbjöd en komplett nyckelfärdig lösning. Expertteamet för uthyrning var lika entusiastiska i planerings- som utförandefasen.

De installerade ett luftkylt kylaggregat med snabbfrysning för att snabbt skapa isbanan. Dessutom var teknisk support tillgänglig dygnet runt hela veckan fram till nedmonteringen. 

Resultat

TV-studion var nöjd med kvaliteten på tjänsten. Den temporära värme-, ventilations- och luftkonditioneringslösningen skapade de bästa inspelningsförhållandena på en perfekt konstgjord isbana.

Det lokala uthyrningsteamet var stolta över arbetet med isbanan för den populära tv-showen. 

Trane har levererat tillförlitlig, temporär kylning av isbanor inomhus och utomhus på många platser i Europa. Vårt stora utbud av kylaggregat för uthyrning gör att vi kan leverera alla typer av isbanor i olika storlekar. Våra erfarna uthyrningsteam samarbetar med dig för att förstå dina utmaningar och leverera den mest effektiva utrustningen för temperaturreglering till ditt projekt.