Temperaturreglering på konsert med internationell stjärna

Projekthöjdpunkter

Location: Österrike

Rental Need: trane-commercial:trane-europe/rental-needed/hvac-temperature-control

Products Installed: 2 RTAD luftkylda skruvkylaggregat

Venue: Wiener Stadthalle – Österrikes största inomhusarena

Cooling Capacity: 1,2 MW

Två industriella luftkylda kylare

Utmaning

Popstjärnan Ariana Grande, som belönats med flera platinaskivor, kom till Europa 2019 med Sweetener World Tour. Den tredje september uppträdde hon i Wiener Stadthalle, Österrikes största inomhusarena.

Stora evenemang som dessa kräver ordentlig planering så att allt löper smidigt på konsertdagen. Du har bara en chans att få allting att fungera. Därför behöver du pålitliga partners som tillhandahåller de bästa tjänsterna från planeringsfas till projektgenomförande och avveckling.

Temperaturreglering är en av de viktigaste parametrarna för en lyckad konsertkväll. 

Lösning

Tranes uthyrningstekniker arbetade nära arrangörerna för att leverera kylutrustning anpassad efter konserthusets storlek och kapacitet. Uthyrningsteamet tillhandahöll en komplett nyckelfärdig lösning.

Tranes erfarna servicetekniker installerade två luftkylda kylaggregat bredvid arenan komplett med nödvändiga rörledningar och extrautrustning. Temperaturstyrningsinstallationen fungerade som planerat och levererade rätt kylkapacitet under hela evenemanget.

Nedmonteringen av den temporära uthyrningsutrustningen genomfördes enligt schemat.

Resultat

Trane Rental Services  är vi stolta över att ha arbetat med popstjärnan Ariana Grandes Wienkonsert.


Arianas konsert i utsålda Wiener Stadthalle var ett skådespel av ljus och specialeffekter. Arrangörerna var mycket nöjda med våra temperaturregleringstjänster.


Trane Rental Services kan hjälpa dig att planera ditt nästa evenemang. Med erfarna uthyrningsteam och ett stort urval av kyl- och värmeutrustning har vi en lösning för alla platser, både utomhus och inomhus.