Uthyrningssupport vid nödsituationer

Det snabbaste sättet att återställa leveransen av kyla eller värme

Med snabb tillgänglighet dygnet runt är vår pålitliga uthyrningspark med kylaggregat, takaggregat och värmepumpar för uthyrning det bästa alternativet för snabb återhämtning av kyla eller värme.

En lösning för alla behov av kyla eller värme. Så fort du behöver det.

Trane Rental Service har en omfattande uthyrningspark med kylaggregat, värmepumpar och takaggregat från 10 kW till 2 MW, som kan tillgodose alla behov.

 • Modern, effektiv och omfattande uthyrningspark

  Modern, effektiv och omfattande uthyrningspark

  Vi maximerar vår omfattande Trane-produktportfölj, lägger till helt nya enheter varje år och levererar Tranes kvalitet, tillförlitlighet och innovation. Från 10 kW till 2 MW – vi har allt du behöver.

 • Kapillärnärvaro i regionen

  Kapillärnärvaro i regionen

  Vi optimerar ständigt storleken på vår uthyrningspark och vår logistik för att minska leverans- och driftsättningstiderna.

 • Tranes tillförlitlighet, effektivitet och servicetäckning

  Tranes tillförlitlighet, effektivitet och servicetäckning

  All vår utrustning underhålls enligt högsta standard. Våra kunder kan lita på vårt omfattande nätverk av serviceingenjörer för utmärkt support, dygnet runt. Allt ingår.

Välj produkten du behöver och be om en offert.

Ett hyraggregat är perfekt som reservenhet för en trasig eller dåligt fungerande enhet, utan långsiktigt åtagande. Det finns ingen anledning att skynda på en dyr reparation eller ett byte. Med ett hyraggregat kan du köpa dig tid och trygghet med den kyla eller värme du behöver.

För behov av kyla

Hyra kylaggregat

Ett kylaggregat kyler ner en vätska, t.ex. vatten eller saltlösning. Värmen som avlägsnas från vätskan kan skingras på en integrerad kondensor eller på distans via ett kyltorn en torn- eller torrkylare.

Hyra takaggregat

Ett takaggregat är ett enhetsutförande som direkt kyler luften. Perfekt för luftkonditionering eller avfuktning tack vare snabba anslutningar genom böjliga eller styva luftkanaler. Allt som behövs är elförsörjning, resten finns.

 

För värmebehov

Jämfört med andra uthyrningsföretag är vi på Trane fast beslutna att minska uppvärmning som släpper ut koldioxid för att hjälpa våra kunder att minska sina CO2-avtryck. Vårt huvudsakliga uppvärmningserbjudande är 100 % elektriskt, och mycket effektivare än traditionella värmare. Dessutom förbränner de inte något bränsle och har inga lokala utsläpp.

Hyra värmepumpar

En värmepump använder antingen förnybara energikällor eller energi från avfall för att effektivt och pålitligt leverera varmt eller hett vatten för många användningsområden (varmvatten för hushåll, processvatten, värmevatten). Versionen vatten/vatten kan också användas för att tillhandahålla kyla och värme samtidigt för oöverträffad effektivitet.

 

Hyra takaggregat

Ett takaggregat är ett enhetsutförande som direkt värmer luften. Perfekt för rumsvärme tack vare snabba anslutningar med böjliga eller styva luftkanaler. Allt som behövs är elförsörjning, resten finns redan.

 

 

Berätta vad du behöver

Kundberättelser

Undvika värmestress i vården

Undvika värmestress i vården

Det statliga sjukhuset utmanades att förse de olika avdelningarna med tillräckligt mycket luftkonditionering under den varma sommaren.

Läs mer
Avancerad teknik testad med Trane EaaSy

Avancerad teknik testad med Trane EaaSy

Den här moderna tillverkningsanläggningen i norra Nederländerna investerar hela tiden i innovation och branschledande teknik.

Läs mer
Säkrar vinframställningen på en rumänsk vingård

Säkrar vinframställningen på en rumänsk vingård

En vingård i regionen Murfatlar i Rumänien behövde temporär kyla under vinskörden.

Läs mer
Temperaturreglering på konsert med internationell stjärna

Temperaturreglering på konsert med internationell stjärna

Popstjärnan Ariana Grande, som belönats med flera platinaskivor, kom till Europa 2019 med Sweetener World Tour.

Läs mer

Relaterade hyrlösningar

Kontakta oss

Kontakta din lokala Trane Rental-expert

Vi hjälper dig att hitta den lösning som behövs
Hur vill du att vi ska kontakta dig? *