Uthyrning vertikala marknader

En lösning för allt och alla

Snabb respons, flexibilitet, riskminimering, ekonomisk optimering, hållbarhet: alla kunder värdesätter en eller flera av fördelarna med en Trane Rental Services-lösning. Det finns alltid en bra anledning.

Vår kunskap och expertis tillämpas på ditt företag

Även om inhyrning är för alla, är inte alla kunder och tillämpningar lika. Våra högutbildade ingenjörer har erfarenhet av alla slags scenarier: ett framgångsrikt projekt börjar alltid med en bra förståelse för vad kunden behöver.

En bred, modern, perfekt underhållen uthyrningspark med Tranes kylaggregat, värmepumpar och takaggregat som stöds av ett komplett utbud av kringutrustning

Våra uthyrningsingenjörer förstår dina behov och sammanställer den bästa lösningen baserat på vår mångsidiga, moderna, effektiva och pålitliga uthyrningspark. Tack vare deras expertis och engagemang genomförs projektet på det säkraste, snabbaste och mest professionella sättet.

Du får kylning eller uppvärmning, resten tar vi hand om.

Via våra uthyrningstjänster levererar vi både kyla och värme. Du behöver inte ett kylaggregat eller en panna. Du behöver kyla eller värme levererat på det mest tillförlitliga och effektiva sättet utifrån din bransch eller användning.

Kontakta Trane

Vi är här för att hjälpa till

Relaterade hyrlösningar

Kundberättelser