Hyra kyla

Kyla levererad – snabbt, effektivt och pålitligt

För luftkonditionering eller processkyla kräver många tillämpningar kall luft, kallt vatten eller saltlösning i temperaturer från -40 °C till +25 °C. Trane Rental Services levererar den kyla du behöver, oavsett form och kapacitet.

Kyllösningar för alla tillämpningar och behov

Trane-ingenjörer använder vår breda, moderna och effektiva uthyrningspark med kylaggregat, luftbehandlingsaggregat och takaggregat för att leverera kyla på det mest effektiva och pålitliga sättet. Vi levererar inte bara ett kylaggregat – vi levererar kyltjänster och -lösningar.

 • Kylkapacitet från 5 kW till 2 MW i en enda enhet

  Kylkapacitet från 5 kW till 2 MW i en enda enhet

  Vi kan hantera allt från det minsta till det största behovet. När en enda enhet inte kan nå önskad kapacitet eller inte passar utrymmes- eller tillämpningsbegränsningarna, installerar vi en tillfällig anläggning med flera enheter.

 • Brett temperaturintervall

  Brett temperaturintervall

  Vår utrustningspark kan arbeta i omgivningstemperaturer från -20 °C till +80 °C och leverera kallt vatten och saltlösning i mellan -12 °C och +25 °C. Specialenheter kan gå ner till -40 °C för de mest krävande tillämpningarna.

 • Tranes tillförlitlighet, effektivitet och servicetäckning

  Tranes tillförlitlighet, effektivitet och servicetäckning

  All vår utrustning underhålls enligt högsta standard och våra kunder kan lita på vårt omfattande nätverk av servicetekniker för utmärkt support dygnet runt.

Ett stort urval av utrustning som ständigt utvecklas

Tranes uthyrningspark har det senaste Tranes kylaggregat, takaggregat och luftbehandlingsaggregat, utrustade med snabbanslutningar för luft, vatten och el samt skyddsramar för bättre skydd och hantering.

De senaste Trane-produkterna integreras snabbt i utrustningsparken, och erbjuder våra hyrkunder den bästa prestandan och den modernaste tekniken.

Luftkylda kylaggregat

Luftkylda kylaggregat är den mest praktiska och kompakta lösningen när kallt vatten eller saltlösning krävs, eftersom de har ett kondensorbatteri för att avleda värmen. Vi erbjuder produkter från flera plattformar med olika kompressorteknik för att tillgodose alla typer av krav, från prestanda till ljudnivåer.

Luftbehandlingsaggregat – AHU

Ett AHU-aggregat är den perfekta följeslagaren till ett kylaggregat för att kyla luften med kallt vatten. En kombination av kylaggregat och AHU-aggregat kan utföra de mest komplexa uppgifterna med stor flexibilitet och skalbarhet. Små AHU-aggregat är mycket effektiva på att fördela kyla eller värme till flera rum och utrymmen och för enhetlig fördelning i ett enda stort utrymme. De ger också flexibiliteten att anpassa olika utrymmen till olika temperaturer och de kan hantera krav på högt statiskt tryck.

Takaggregat

För luftkonditionering är inget mer praktiskt och effektivt än ett Trane takaggregat som integrerar alla funktioner för kyla, värme och ventilation. El är det enda som behövs för att driva ett takaggregat. Inget annat: inget vatten och inget bränsle. Tack vare integrerad frisk luft och återcirkulation minimerar ett Trane takaggregat förluster och maximerar systemeffektiviteten.

Vattenkylda kylaggregat

Vattenkylda kylaggregat avleder värme i vatten via kondensorn. Värmen kan antingen försvinna igenom en torrkylare, ett kyltorn eller återvinnas för uppvärmningsändamål. Om de inte har en integrerad luftkyld kondensor blir de väldigt kompakta.

Torrkylare

Torrkylare är vattenspolar som används för att avlägsna värme från ett vattenkylt kylaggregat eller för att få "frikylning" med låg omgivningstemperatur om man inte behöver köra ett kylaggregat. "Frikylning" minskar driftskostnaderna mycket effektivt på vintern, speciellt för processer som använder vattentemperaturer runt 15-20 °C, t.ex. i datacenter och inom plastindustrin.

Produktmodeller

 • Torrkylare 250 kW
 • Torrkylare 500 kW

Relaterad lösning