Uthyrningstjänster: kyla, värme eller båda?

Tranes kompletta erbjudande för kyl- och värmebehov

En omfattande, modern och perfekt underhållen uthyrningspark med Tranes kylaggregat, värmepumpar och takaggregat, tillsammans med ett komplett utbud av kringutrustning. Det här är byggstenarna för att skapa den perfekta lösningen för dina värme-, ventilations- och luftkonditioneringsbehov.

En heltäckande och riskfri lösning som bygger på en modern, effektiv och omfattande uthyrningspark.

Våra uthyrningsingenjörer förstår dina behov och tar fram den bästa lösningen från vår flexibla, moderna, effektiva och pålitliga uthyrningspark. Tack vare deras expertis och engagemang genomförs varje projekt på det säkraste, snabbaste och mest professionella sättet.

Ständig utveckling

Tranes uthyrningspark har de senaste modellerna av Tranes kylaggregat, värmepumpar och takaggregat. De är utrustade med snabbanslutningar för luft, vatten och el. Hyrutrustning har skyddsramar för bättre skydd och hantering.

Kontakta Trane

Vi är här för att hjälpa till

Hyra kyla

För luftkonditionering eller processkyla kräver många tillämpningar kall luft, kallt vatten eller saltlösning i temperaturer på mellan -40 °C och +25 °C. Tranes uthyrningstjänster levererar den kyla du behöver, oavsett form och kapacitet.

Fördelar
Tranes legendarisk tillförlitlighet och enastående effektivitet vid leverans av kall luft, kallt vatten eller saltlösning.

Perfekt för
Komfortkyla eller processkyla över ett brett temperaturintervall och för många tillämpningar, t.ex. datacenter, produktionsanläggningar, lager och evenemang.

Hyra värme

På Trane tror vi starkt på elektrifiering av uppvärmning och vår uthyrningspark uppdateras regelbundet med takaggregat, värmepumpar och enheter med flera rör för kyla och värme.

Fördelar
Takaggregat, värmepumpar och enheter med flera rör är året runt- produkter: de kan kyla ned och värma upp beroende på säsong och användas i många olika tillämpningar De använder förnybara energikällor för värme och de använder inget fossilt bränsle för så låg miljö- och säkerhetspåverkan som möjligt.

Perfekt för
Kyl- och värmebehov för fyra årstider. Tillämpningar med värmeåtervinning eller "kostnadsfri värme". Evenemang och sammankomster där bränslerisker är ett problem.