Val av hyrutrustning

Tranes kompletta erbjudande för hyra av kyla och värme

Ständig utveckling

Tranes uthyrningspark har de senaste modellerna av Tranes kylaggregat, värmepumpar och takaggregat.
De är utrustade med snabbanslutningar för luft, vatten och el. Hyrutrustning har skyddsramar för bättre
skydd och hantering.

En heltäckande och riskfri lösning som bygger på en modern, effektiv och omfattande uthyrningspark.

Våra uthyrningsingenjörer förstår dina behov och tar fram den bästa lösningen från vår flexibla, moderna, effektiva och pålitliga uthyrningspark. Tack vare deras expertis och engagemang genomförs varje projekt på det säkraste, snabbaste och mest professionella sättet.

En heltäckande och riskfri lösning som bygger på en modern, effektiv och omfattande uthyrningspark.

Våra uthyrningsingenjörer förstår dina behov och tar fram den bästa lösningen från vår flexibla, moderna, effektiva och pålitliga uthyrningspark. Tack vare deras expertis och engagemang genomförs varje projekt på det säkraste, snabbaste och mest professionella sättet.

Du behöver kyla eller värme, resten är upp till oss.

Via våra uthyrningstjänster levererar vi både kyla och värme. Vi börjar alltid med att identifiera dina behov och skräddarsyr lösningen specifikt för att uppfylla dina krav. Du behöver inte ett kylaggregat eller en panna, du behöver kyla eller värme som levereras på det mest pålitliga och effektiva sättet.

En omfattande, modern och perfekt underhållen uthyrningspark med Tranes kylaggregat, värmepumpar och takaggregat, tillsammans med ett komplett utbud av kringutrustning. Det här är byggstenarna för att skapa den perfekta lösningen för dina värme-, ventilations- och luftkonditioneringsbehov.

Kontakta Trane

Vi är här för att hjälpa till

Hyra kylaggregat

I vår utrustningspark för kylaggregat finns de mest effektiva kylaggregaten på marknaden, allt från 5 kW till 2 MW. Scroll-, skruv- och magnetlagerkompressorer finns tillgängliga. Det är din tillämpning som avgör vilken som passar bäst.

Fördelar
Tranes legendariska tillförlitlighet och effektivitet vid leverans av kallt vatten eller saltlösning.

Perfekt för
Komfortkyla eller processkyla i ett brett temperaturintervall och med många tillämpningar.

Hyra värmepumpar

På Trane tror vi starkt på elektrifiering av uppvärmning. Vår uthyrningspark har också värmepumpar och enheter med flera rör för kyla och värme.

Fördelar
Värmepumpar och enheter med flera rör är året runt-produkter. De kan kyla ned eller värma upp beroende på säsong, för maximal flexibilitet. De använder förnybara energikällor istället för fossila bränslen för uppvärmning, och ger därför lägsta miljö- och säkerhetspåverkan.

Perfekt för
kyl- och värmebehov under alla fyra årstiderna. Tillämpningar med värmeåtervinning eller "kostnadsfri värme". Evenemang och sammankomster där bränslerisker är ett problem.

Hyra takaggregat

Takaggregat är den enklaste och effektivaste lösningen när det gäller att värma eller kyla ett utrymme för inomhuskomfort, eller för att garantera optimalt skydd av varor och processer.

Fördelar
A takaggregat kan kyla ned och värma upp, beroende på behov. Optimal användning av återcirkulerad luft blandad med frisk luft bidrar till att dramatiskt minska energiförluster, vilket resulterar i en lägre total energiförbrukning jämfört med traditionella system, t.ex. direkteldade värmare.

Perfekt för
Evenemang och tillfälliga installationer, lager och produktionshallar samt köpcentrum.

Hyra luftbehandlingsenheter – AHU

Ett AHU-aggregat är den perfekta följeslagaren till ett kylaggregat eller en värmepump. De överför energi från varmt eller kallt vatten till luften. Kombinerat med kylaggregat och värmepumpar erbjuder AHU-aggregat stor flexibilitet och skalbarhet för de mest komplexa projekten.

Fördelar
Små luftbehandlingsenheter eller AHU-aggregat är mycket effektiva vid distribution av kyla eller värme till flera utrymmen eller för att genomföra en enhetlig fördelning i ett enda stort utrymme. De är också flexibla för att kunna anpassa olika utrymmen till olika temperaturer, med krav på högt statiskt tryck.

Perfekt för
Evenemang och tillfälliga installationer, lager och produktionshallar, samt köpcentrum.

Hyra torrluftkylare

En torrkylare använder sval utomhusluft eller vatten för att kyla vatten för luftkonditionering eller industriella processer.

Fördelar
Trane frikylning, naturligtvis. Torrkylare kan minska energiförbrukningen som minskar förbrukning och kostnader med upp till 80 %. Kylaggregatets livslängd ökar eftersom belastningen på mekaniska delar minskar.

Perfekt för
Processtillämpningar vid temperaturer på över 10 °C: Kontorsbyggnader, hotellbranschen, fjärrkyla och -värme, datacenter.

Avlägsnar värme vid höga temperaturer i petrokemiska, farmaceutiska och industriella processer.

Hyra enheter med flera rör

Tranes enheter med flera rör är kompakta enheter som ger kyla och värme samtidigt, året runt. Versionen de helt elektriska luft/vatten-enheterna med flera rör är utformade med två oberoende vattenkretsar för att generera kyla och värme med förnybar och återvunnen energi för hela byggnaden utan direkta växthusgasutsläpp.

Fördelar
Hållbar, mångsidig och högeffektiv lösning med de lägsta driftkostnaderna. Tranes enheter med flera rör eliminerar behovet av separata pannor och kylsystem. De är också flexibla för att tillgodose komfortbehov oavsett klimat, årstid, användning och beläggning. Dessutom används mindre golvyta.

Perfekt för
Hotell, sjukvård, underhållning, kontorsbyggnader, utbildning

Relaterade hyrlösningar

Kundberättelser