EaaSy-delning

Att dela är att bry sig om vår planet

För varje kund med ett säsongsbehov av kyla eller värme finns det alltid en annan kund med motsatt behov. Naturresurserna är begränsade. Om vi delar på samma utrustning halverar vi vår påverkan på planeten.

Partnerskap för nästa nivå inom hållbarhet

Trane Rental Services är spindeln i nätet mellan två kunder som delar samma utrustning. Utrustningen utnyttjas till fullo hela året och vi behöver inte tillverka en andra maskin.

 • Minska förbrukningen av naturresurser med 50 %

  Minska förbrukningen av naturresurser med 50 %

  När två eller flera kunder delar samma utrustning eliminerar vi behovet av att bygga ett extra aggregat, vilket minskar förbrukningen av koppar, aluminium, stål och energi. Slöseri är ett val, inte ett behov.

 • Lika bra som att äga egen utrustning

  Lika bra som att äga egen utrustning

  Trane Rental Services hanterar alla aspekter av logistik, driftsättning och underhåll för att leverera samma – eller en högre – servicenivå jämfört med en traditionell ägarmodell. Om du märker en skillnad är det bara positivt. Du behöver kyla eller värme, inte en kylare eller en värmare.

 • Tranes tillförlitlighet, effektivitet och servicetäckning

  Tranes tillförlitlighet, effektivitet och servicetäckning

  Alla våra hyraggregat underhålls enligt högsta standard. Våra kunder kan lita på vårt omfattande nätverk av serviceingenjörer för utmärkt support, dygnet runt. Allt ingår.

Ett fungerande koncept för många kunder och tillämpningar

Luftkonditionering är vanligtvis en sommarangelägenhet. Kylaggregat och takaggregat arbetar hårt för att skapa komfort under den varmaste årstiden. På vintern är det bara besvärligt att äga ett kylaggregat: det måste förberedas inför vintern för att undvika frostskador samt underhållas för att som ett minimum efterleva f-gasförordningen. Du kan bli kvitt problemen genom att dela kylaggregatet med Trane Rental Services. Vi kallar det EaaSy.

Perfekt för säsongskyla eller -värme

Isbanor - kyla på vintern

Isbanor - kyla på vintern

Isbanor – vanligtvis i drift mellan december och mars – är det mest uppenbara exemplet på ett säsongsbehov av kyla. Hyresalternativet innebär att de kan dela ett kylaggregat med alla kylningstillämpningarna på sommaren.

Vingårdar - extra kyla på sommaren

Vingårdar - extra kyla på sommaren

Beroende på det lokala klimatet kan vingårdar ha en konstant efterfrågan på kyla i sina vinbutiker. Under sommaren, när vinframställningen startar ökar kylbehovet och behovet hanteras utmärkt med ett delat kylaggregat.

Kommersiella byggnader och köpcentrum – extra kyla på sommaren

Kommersiella byggnader och köpcentrum – extra kyla på sommaren

Kommersiella byggnader och köpcentrum har sina största kylbehov på sommaren som ett resultat av varmare utetemperaturer. Extremt varma dagar har blivit normen på senare tid.

Resurser

Kundberättelser

Relaterad lösning