Hyresdelning och cirkulär ekonomi

Ett steg mot hållbarhet

Att välja en hyrlösning är ett ansvarsfullt val för att främja en mer hållbar inställning till värme, ventilation och luftkonditionering. Flexibiliteten i EaaS-affärsmodellen är nyckeln till att ompröva vår inställning till värme, ventilation och luftkonditionering, och ta ett stort steg mot mer hållbar kyla och värme.

Minska energiintensiteten och förbrukningen av naturresurser

Det finns många värme-, ventilations- och luftkonditioneringstillämpningar där en hyrlösning kan bidra till att minska koldioxidavtrycket eller energiintensiteten, antingen genom att dela utrustning eller genom att alltid köra den senaste maskinen, med den senaste tekniken.

Fördelarna med EaaS – Equipment as a Service

EaaS-modellens flexibilitet skapar rörlighet och återhämtningsförmåga i företaget.

Att dela utrustning är att bry sig om vår planet

Kontakta Trane

Vi är här för att hjälpa till

EaaSy-delning

För varje kund med ett säsongsbehov av kyla eller värme finns det alltid en annan kund med ett motsatt behov. Trane Rental Services är spindeln i nätet mellan dessa två kunder. Vi kan även garantera samma servicenivå som två separata utrustningsdelar levererar med hjälp av ett enda aggregat som kan användas under hela året.

Fördelar
A ansvarsfullt val att halvera den resursförbrukning som krävs för att bygga två separata utrustningsdelar när det faktiskt bara behövs en.

Perfekt för
Kunder och tillämpningar med säsongsbetingat kyl- eller värmebehov.

Uppgradering av EaaSy

När kyl- eller värmebehovet finns där året runt är en Trane EaaSy-lösning perfekt för att regelbundet uppgradera kundens värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystem samt för att hålla jämna steg med ny teknik när den introduceras på marknaden.

Fördelar
Använd ett system som alltid ligger överst i effektivitetskurvan för minimala energikostnader per timme och maximal minskning av fotavtrycket. Byt utrustning så ofta du vill.

Perfekt för
Kunder och tillämpningar med ett helt års värme- eller kylbehov, där energiintensitet, energikostnader och koldioxidavtryck är de starkaste drivkrafterna.

Resurser

Kundberättelser