Uthyrning för evenemangsindustrin

Att förstå dina behov

När du planerar ett evenemang gör du väl i att börja med rätt klimatutrustning. Den måste vara av lämplig storlek för att ge rätt kylkapacitet, samtidigt som den ska vara flexibel nog att klara av varierande belastningar. Optimala klimatförhållanden i alla områden där evenemanget hålls ger gästerna en garanterat förstklassig upplevelse som får ditt företag att skilja sig från mängden.

Trane har tillräckligt med erfarenhet för att tillförsäkra en oklanderlig temperatur och lufthantering dygnet runt och under alla årstider, till och med i de allra svåraste miljöer. Trane Rental Services erbjuder högeffektiva produkter samt ingående kunskap om system och tillämpningar, så du vet att du gör rätt val för ditt evenemang med en integrerad lösning från oss.

Trane Rental Services för evenemangsindustrin

Trane Rental Services har ett komplett utbud av värme- och kyllösningar som erbjuder optimala lösningar för dagens luftkonditionerings- och processtillämpningar – hur krävande de än är. Tranes flexibla lösningar för värme, ventilation och luftkonditionering sköter värmen galant, så att du får ett evenemang av högsta kvalitet som ger dina deltagare en behaglig upplevelse och förbättrar dina affärsresultat:

  • Trane levererar tillförlitliga och kostnadseffektiva hyrlösningar med varierande designkomplexitet, så att du kan bibehålla den klimatsystemskapacitet du behöver.
  • Tranes ingenjörer arbetar tillsammans med din personal för att göra en ingående bedömning av dina behov.
  • Vårt nyckelfärdiga koncept innebär snabb och enkel installation som kräver lite utrymme – perfekt för tidspressade projekt.
  • Leverans och installation av all hyrd utrustning planeras så att den kan integreras sömlöst i din verksamhet.

Sök efter mer produktmaterial: Litweb

Ring för att hyra en enhet nu

08-556 134 50