Hotellbranschen

Din partner när det gäller gästernas tillfredsställelse

Tranes högeffektiva hotellösningar

Energi är den näst högsta driftskostnaden inom hotellbranschen och 50 till 80 %* av kostnaderna är kopplade till klimatsystemsdriften. Hotellägare och chefer inom branschen behöver balansera detta orosmoment med att tillhandahålla hög och konsekvent bekvämlighet för gästerna, inte bara vad gäller temperatur utan också luftkvalitet och akustik. Systemen måste kunna uppfylla de ofta väldigt varierande kraven inom de olika områdena på en anläggning, från livsmedelsförberedelseanläggningar, hörsalar till simbassänger.

Tack vare utformningen av detta intelligenta system är det möjligt att hitta en bra balans för detta. Tranes luft- och vattensidoalternativ samlar upp den energi som annars skulle gå förlorad inom ett område och använder den för ett annat. På så sätt blir anläggningens olika miljöer mer kostnads- och energieffektiva, utan att påverka komforten.

Tranes experter tillhandahåller även detaljerade beredskapslösningar, inklusive extra och reservklimatsystem, alternativ för lagervaror och reservaggregat – klimatsystem som du kan lita på.

* Intelligent Energy Europa

Utveckla ditt varumärke

Trane erbjuder ett komplett utbud av smidiga lösningar för hotellbranschen. Vår teknik hjälper fastighetsledningsgrupper, hotellkedjor, franchisetagare och fastighetsägare att tillhandahålla anpassad komfort, optimerad luftkvalitet och minskade driftkostnader för att ge gästerna en positiv upplevelse.

Gästernas välbefinnande

Med Tranes lösningar kan du tillgodose behoven för alla dina gäster. Vi erbjuder anpassad service på alla nivåer med avancerade integreringsteknik, oavsett om det gäller komfort i tysta utrymmen eller högbelastade evenemangsplatser.

Fastighetsdrift

Trane erbjuder systemförbättringar från optimering av kylsystem till toppmodern fastighetsautomatisering. Dessa avancerade tekniker kan hjälpa dig att optimera gästernas komfort och samtidigt sänka energikostnader och miljöpåverkan.

När planerade driftstopp, nödsituationer eller säsongstemperaturtoppar inträffar har Trane Rental Services kompetensen och utrustningen att minimera risken för att gästerna och personalen inte har det bekvämt.

Contact us today to discuss how Trane Hospitality Solutions can benefit your current and future properties.

 

Visa videon om Tranes enheter med flera rör för hotelltillämpningar