Hälsovård

Optimera hälsovårdsmiljön

Med Trane kan du förbättra din hälsovårdsorganisations fysiska miljö och förbättra dess ekonomiska och kliniska prestanda. Vår tillämpning länkar patientresultaten, personalens tillfredsställelse och ekonomin.

Bättre patientresultat

Tranes teknik förbättrar inomhusluftkvaliteten vilket är bra för dina patienters hälsa och återhämtning, och förbättrar upplevelsen av hälsovårdsanläggningen.

Trane har hjälpt tusentals samarbetspartner inom vården att optimera sina hälsovårdsmiljöer för att förbättra patientresultaten, öka personalens välbefinnande och uppnå bättre ekonomiska och driftmässiga prestanda med hållbara förbättringar av inomhusluftkvalitet (IAQ), luftfuktighets- och fuktkontroll, akustik och energieffektivitet.

Trane kan konstruera, bygga, installera och underhålla klimatsystem för att möta specifika behov var som helst inom sjukvårdsmiljön. Med våra omfattande, lösningsdrivna tillämpningar får du rätt system, reglage och underhåll för att stödja din produktivitet.  

Förbättrad lönsamhet

Tranes klimatsystemslösningar är utformade för att vara effektiva och prisvärda, från tillverkningen eller uppgraderingen och under dess livslängd på din anläggning. Alla Trane-enheter är enkla att montera.

Mycket effektiv utrustning med Tranes välkända tillförlitlighet förlänger kostnadsbesparingarna långt förbi installationstiden. Tranes konstruktions- och tillverkningsprocesser säkerställer att alla enheter är effektiva och tillförlitliga – och minskar behovet av underhåll under utrustningens livslängd.  

Ökar personalens välbefinnande

Din personal mår bättre av en bekväm miljö. Tranes utrustning är utformad för att förbättra temperaturkontroll och -spridning, sänka ljudnivån och öka IAQ inom din hälsovårdsorganisation, vilket kan leda till att personaltillfredsställelsen och produktiviteten ökar och bibehålls längre.

Hög systemtillförlitlighet och minimalt underhåll

Samtliga Tranes-system är tillförlitliga och erbjuder minskat underhåll och lägre kostnader, maximal drifttid för systemet och ökad komfort för de verksamma i byggnaden. Tack vare välplanerad teknik går det snabbt och enkelt att utföra underhållsarbete eller service.  

Det finns många klimatsystemsalternativ, men inget är som Trane. Med över 100 års erfarenhet och arbete inom hälso- och sjukvårdsanläggningar erbjuder Trane avancerade, tillförlitliga lösningar som uppfyller alla behov. Dessutom är Tranes styrenheter integrerade med Tranes produkter för att hjälpa till att förbättra effektivitet och prestanda i ett unikt helhetsgrepp.

Instrumentpanel för kritiska system inom hälso- och sjukvård. Med Tranes instrumentpanel för kritiska system inom hälso- och sjukvård kan du övervaka klimatsystemförhållandena. Detta anpassningsbara bildgränssnittet med Tracer SC™-teknik ger dig översikt och kontroll över din anläggnings inomhusluftkvalitet (IAQ).

Vid planerade driftstopp eller nödsituationer har Trane Rental Services den kompetens och utrustning som behövs för att avsevärt minska risken för patienter och personal. Trane levererar tillförlitliga och kostnadseffektiva hyrlösningar för hälso- och sjukvårdsanläggningar med varierande designkomplexitet, så att du kan bibehålla den klimatsystemskapacitet du behöver. 

Start Services ser till att det nyinstallerade systemet fungerar med optimala prestanda
 

Sök efter mer produktmaterial: Litweb

Visa videon om Tranes enheter med flera rör för hälso- och sjukvårdstillämpningar