Tracer™- SC-styrenhet

Lösning för små och medelstora byggnader

Tracer® SC är ett fastighetsautomatiseringssystem (BAS) med webbaserat gränssnitt som effektiviserar anläggningshanteringen utan att omforma hela systemet. Genom att lägga till Tracer SC i systemet får du en flexibel, kostnadseffektiv lösning för programmering och hantering av anläggningsklimatet som kan utökas till belysnings- och energiförbrukning.

Tracer SC är lättåtkomligt från valfri dator, surfplatta och anslutna enheter och eliminerar behovet av en dedikerad dator och skärm, så att du kan hantera systemprestanda när som helst och där det är praktiskt. Med hjälp av hanteringsverktygen i Tracer SC-styrenheten använder du enkla ”peka och klicka”-åtgärder för att minska mängden schemaläggning, rapporter och programmeringstillämpningar. Det intuitiva onlineverktyget ger bättre effektivitet, ökad komfort för de boende och minskade energikostnader, vilket leder till ett bättre resultat.

Tracer™ SC-arkitekturen passar dagens krav på fastighetsautomatisering för små och medelstora byggnader perfekt: De senaste webbteknikerna låter användare navigera genom hela systemets funktioner, oavsett var de befinner sig. Tracer™ SC-licensiering baseras på antalet enheter i systemet och det finns praktiskt taget inga begränsningar för antalet användare som kan komma åt webbplatsen åt gången. Det ger förvaltarna fullständig flexibilitet att nå de olika teammedlemmarnas åtkomstsprofiler, oavsett hur många människor som interagerar med systemet. Alla Tranes förinställda tillämpningar är inbäddade (kylanläggningskontroll, variabla luftsystem, automatisk ventilation, IAQ-kontroll, scheman...)

Mobilappen kan hämtas från Apple App Store och Google Play:

Apple App Store: Trane Tracer® BAS-operatörssvit

Google Play: Trane Tracer® BAS-operatörssvit

Mobilappen för operatörssviten av Trane Tracer™ BAS har allt som du behöver för att kontrollera Tracer® SC-klimatsystemet i fastigheten. Du får bättre översikt, kan svara på begärda/icke-begärda samtal snabbt och få mer gjort under dagen. Ha byggnaden alltid nära till hands.

Med mobilappen för operatörssviten av Trane Tracer™ BAS kan Tracer® SC-fasighetsoperatörerna kontrollera sina byggnader var de än befinner sig. Med mobilappen i handen kan du övervaka utrustning, ändra börvärde, kontrollera utrymmen och hantera larm. Den ger dig trygghet när du är iväg och flexibilitet att checka in när du inte sitter vid ditt skrivbord.

Tracer® BAS-operatörssvit kan användas med Tranes fastighetsautomatiseringssystemenheter: Tracer SC version 3.6 och senare. BAS-operatörssvit är helt integrerad med Tracer® SC – du behöver bara logga in för att se din fastighet. BAS-operatörssvit fungerar med iPhone®-, iPod touch®- och iPad® -enheter samt Android™ -enheter.

Med Trane BAS-operatörssvit kan du:

Hantera larm

  • Se aktiva och historiska larm i systemet, deras allvarlighetsgrad och vad som orsakade larmet.
  • Bekräfta nya larm och lägg till kommentarer så att andra kan se.
  • Håll larmloggen ren med funktionen larmradering.

Se status

  • Se vad som händer i utrymmen med utrustning och hela system.
  • Inbyggd grafik för att visa status som kan läsas av snabbt och enkelt, inklusive bilder.

Agera

  • Hantera begärda/icke-begärda samtal genom att justera börvärden, upphäva utrustning och beläggning.

Kontakta det lokala försäljningskontoret för feedback och ytterligare hjälp.

iPad, iPhone och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerad i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke tillhörande Apple Inc. Android är ett varumärke som tillhör Google Inc.