Tracer™ – anpassad grafik

Se ditt fastighetsautomatiseringssystem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett Tracer-automatiseringssystem använder grafik för att visa och navigera genom systemet, precis som när man går igenom byggnaden.  

Tracer™-grafik skapas av Tranes interna digitala produktionsstudio. Teamet med digitaldesignexperter tillhandahåller avancerad grafik som skapar en inbjudande och intuitiv användarupplevelse för Tracer™ ES och SC. Du kan lita på att Trane ger ett enhetligt grafikpaket från jobb till jobb och fas till fas, tack vare branscherfarenhet och arbetsflödeseffektivitet. Ett bibliotek med över 150 standardbilder som representerar all Tranes utrustning och tillämpningar ingår i Tracer automatiseringssystem. Utrustning med tillhörande fastighetsinformation visas i standard 3D-grafik, så att operatörerna kan styra sina anläggningar mycket produktivt.  

Anpassad grafik är också viktigt för att fastighetsoperatörer ska kunna styra sina anläggningar. Trane har integrerat ett engagerat team av grafikproduktionsspecialister för att se till att den anpassade grafiken skapas med samma filosofi och kvalitet som standardvyerna. De kan bygga in visuella element från din fastighet, t.ex. planritningar eller exteriörer från CAD-ritningar som kan kombineras med annan standardgrafik enligt specifika kund- och platsbehov. Anpassad grafik kan också innefatta digitala fotografier och animerade bilder, som ändrar gränssnittet till kraftfulla, användarvänliga instrumentpaneler.

Detta är ett kreativt team som kan samarbeta direkt med kunden för att utveckla unika grafikpaket. Kontakta din lokala representant från Trane idag.