Energy Retrofit Services

Beperk energiekosten en verbeter het rendement van uw gebouw met Energy Retrofit-services van Trane.

Net als vele andere eigenaren van commerciële gebouwen, hebt u de bedrijfskosten in de afgelopen jaren gestaag zien toenemen. Een deel van deze toename wordt uiteraard veroorzaakt door stijgende gas-, water en elektriciteitsprijzen.

Maar als uw gebouwen ouder worden, worden ze ook minder energiezuinig, minder betrouwbaar en duurder om te onderhouden.

Het is jaren geleden dat u uw HVAC- en gebouwautomatiseringssystemen in gebruik hebt genomen. Uw HVAC-systeem is minder betrouwbaar en efficiënt dan toen het nieuw was. Uw verlichtingssysteem is verouderd. Zelfs uw sanitaire voorzieningen zijn minder zuinig dan u zou willen.

Of het nu overduidelijk is of niet, u betaalt waarschijnlijk te veel voor energie en het onderhoud van het gebouwsysteem.

Ontdek mogelijkheden voor het verbeteren van uw infrastructuur die zichzelf terugbetalen. Energy Retrofit-services van Trane kunnen u hierbij helpen door middel van een gratis, vrijblijvende energieanalyse.

Wij laten u zien wat u kunt doen om uw energierendement te vergroten, hoeveel het gaat kosten en hoeveel u in de loop der tijd zult besparen. Wij zullen:

  • Mogelijkheden vaststellen voor het verbeteren van verlichting, water en proces- en omgevingssystemen

  • Onze eigen tools gebruiken om u te laten zien hoe hoog het rendement van uw gebouw is in vergelijking met andere gebouwen in de omgeving

  • Schattingen geven van de energiebesparingen die mogelijk zijn nadat u de door ons aanbevolen retrofit-verbeteringen hebt toegepast

Dit is een risicovrije mogelijkheid om het rendement van uw gebouwsystemen te evalueren en bruikbare tips voor verbeteringen te krijgen. Vertrouw op Trane, de energie-upgrade specialist.

Resources