Trane-onderhoudscontracten

Beperk de bedrijfskosten en verleng de levensduur van uw apparatuur met gepland onderhoud van Trane

Uw gebouw- en HVAC-systemen moeten betrouwbaar zijn, stilstand is daarbij onacceptabel. Ondertussen moet u de kosten te beheersen. Het beheren van een faciliteit zou veel eenvoudiger zijn als u de efficiëntie van uw systeem kon vergroten en stilstand kon voorkomen.

In plaats van te reageren op dringende onderhoudsbehoeften en noodreparaties, kunt u uw tijd en energie (en uw geld) in meer winstgevende activiteiten steken.

De oplossing is een voorspellend onderhoud. Door vooruit te plannen en onderhoudsbehoeften op een systematische, geplande manier te benaderen, kunt u aanzienlijk besparen en ongeplande stilstand nagenoeg volledig voorkomen.

Onderzoek heeft aangetoond dat met een regelmatig preventief onderhoud u niet alleen de levensduur van uw apparatuur kunt verlengen en de efficiëntie kunt verhogen, maar ook 12-18 %* van uw budget kunt besparen in vergelijking met het achteraf uitvoeren van reparaties.

Omdat al onze onderhoudswerkzaamheden worden aangeboden op basis van een planning, zijn planningsovereenkomsten met onze onderhoudstechnici een goedkoper alternatief voor de ad hoc onderhoudswerkzaamheden waar u op dit moment wellicht voor betaalt.

Neem het onderhoud van uw gebouwsystemen in eigen hand door vandaag nog contact op te nemen met een Trane-kantoor in uw regio. Wij bekijken samen met u welke serviceovereenkomsten het beste bij uw behoeften aansluiten.

Contactformulier