Trane Select™-overeenkomsten

Allesomvattende servicecontracten voor HVAC-systemen

Problemen afwenden voor ze de werking beïnvloeden

Trane Select-overeenkomsten brengen het geplande onderhouden naar een hoger niveau. Met een Trane Select-overeenkomst krijgt u alle voordelen van een geplande overeenkomst en dekking voor onderdelen en werkuren.

Belangrijke kenmerken

Samen met u selecteren we de belangrijkste onderdelen en systemen in uw faciliteit die u wilt laten beheren door Trane. Wij dekken de kosten van de reparatie van uw systeem en de vervanging van vooraf geselecteerde onderdelen als deze kapot gaan. Uw apparatuur wordt regelmatig geïnspecteerd en gekalibreerd, en er vindt voorspellend onderhoud plaats. Trane helpt u bij het vaststellen van een acceptabel prestatiebereik, de betrouwbaarheid en de risicotolerantie zodat u het dekkingsniveau kunt kiezen. Door uw dekkingsniveau te kiezen, weet u precies welke services en items worden gedekt en kunt u de onderhoudskosten voorspellen.

Voordelen voor de klant

Laagste eigendomskosten

  • Gepland onderhoud verzekert u ervan dat uw HVAC-systeem met maximaal rendement draait, wat zorgt voor een energiebesparing tot 12%.
  • Uw apparatuur wordt regelmatig geïnspecteerd, preventief onderhouden en gekalibreerd. Elk potentieel probleem wordt gecorrigeerd voordat iemand in uw gebouw het in de gaten heeft.
  • Door uw niveau van dekking te kiezen, weet u precies welke services en items zijn gedekt.
  • Er zijn dus geen verrassingen wanneer de uitgaven ter sprake komen.

Totale gemoedsrust

  • Trane let op wat u nodig hebt.
file

Zoeken naar meer productmateriaal: Litweb

Contactformulier