Trane Chiller Health Check-programma

Het Trane Chiller Health Check-programma geeft de realtime status en prestaties van uw apparatuur weer en adviseert proactieve maatregelen om een veilige, betrouwbare en rendabele werking van uw koelmachine te herstellen.  

Belangrijke kenmerken

Trane biedt een basisprogramma of een allesomvattend programma aan. In het kader van beide wordt een oliemonster in het lab geanalyseerd zodat kan worden vastgesteld of er sprake is van slijtage van de componenten en om de actuele oliewaarden te vergelijken met de oorspronkelijke specificaties.

Het allesomvattende programma omvat ook een analyse van trillingen en de Foucault-stroom, op basis waarvan de inwendige staat van de leiding van de warmtewisselaar en van de compressor kan worden beoordeeld. De aanvullende thermografische inspectie laat de staat van het elektrische paneel zien.

Tekenen van slijtage komen tijdens de verschillende inspecties aan het licht. Uw Trane-specialist kan u uitleggen op welke manier eventuele problemen het best verholpen kunnen worden zodat uw Trane-koelmachine zo snel mogelijk weer optimaal werkt.

Voordelen voor de klant

Betrouwbare, efficiënte prestaties en lagere bedrijfskosten houden direct verband met het onderhoud aan uw Trane-koelmachine. Met behulp van het Trane Chiller Health Check programma wordt stap voor stap bekeken wat het huidige rendement van uw apparatuur is. Op basis van de juiste informatie analyseert uw Trane-onderhoudsspecialist de huidige status. U ontvangt een uitvoerig rapport en tips over hoe het rendement van uw koelmachine kan worden verhoogd.

Een ideale manier om potentiële problemen te identificeren en preventieve maatregelen voor de veilige, betrouwbare en rendabele werking van uw systeem te treffen.

Zoeken naar meer productmateriaal: Litweb

Contactformulier