Originele onderdelen en reparatiediensten

Al uw noodzakelijke onderdelen en de OEM-expertise snel beschikbaar

Trane is een wereldleider op het gebied van reparatie-, vervangings- en onderhoudsservices voor alle merken en typen HVAC-units. Als u kiest voor de technici van Trane, kunt u erop vertrouwen dat u betrouwbare service krijgt van uitstekend opgeleide industriedeskundigen.

Van nauwkeurig geproduceerde originele Trane-onderdelen tot algemene onderdelen: Trane biedt een uitgebreide onderdelenvoorraad van 6500 items om snel aan de behoeften van de klanten te kunnen beantwoorden. Hierdoor vinden we het juiste onderdeel en geven we praktisch advies (OEM). Of u nu op zoek bent naar compressoren, regelaars, elektrische benodigdheden, HVAC accessoires, chemicaliën, of gereedschappen en testapparatuur, wij hebben voor u een concurrerend aanbod. Door de efficiënte logistiek en de technici van Trane bent u ook verzekerd van vervangingen en herstellingen die deskundig uitgevoerd worden.

U ontvangt reparatieservices voor uw HVAC-unit op basis van eigen processen die voortkomen uit de expertise van Trane als toonaangevende producent van koelmachines. U kunt ervan uitgaan dat alle HVAC-reparatieservices door technici van Trane op tijd en in één keer correct worden uitgevoerd, zodat u kunt profiteren van meer betrouwbaarheid en een lager risico op stilstand in de toekomst.  

En als u regelmatig reparaties uitvoert, raden we u aan om een serviceovereenkomst af te sluiten. Of neem contact op met het verkoopkantoor in uw regio voor meer informatie over de HVAC-reparatieservices van Trane.

Contactformulier