Service Overeenkomsten

Beperk de bedrijfskosten en
verleng de levensduur van uw
installatie met Services van Trane


Service Overeenkomsten

Beperk de bedrijfskosten en verleng de levensduur van uw apparatuur met Services van Trane.

Uw gebouw- en HVAC-systemen dienen betrouwbaar te zijn en stilstand is onacceptabel. Tegelijkertijd wordt er van u verwacht dat u de kosten beheert en het maximale rendement uit uw gebouw haalt. Het beheren van een object zou veel eenvoudiger zijn als u de efficiëntie van uw systeem kon vergroten en stilstand kon voorkomen.

In plaats van te reageren op dringende onderhoudsbehoeften en noodreparaties, kunt u uw tijd en energie (en investering) in meer winstgevende activiteiten steken.

De oplossing is preventief onderhoud. Door vooruit te plannen en onderhoudsbehoeften op een systematische, geplande manier te benaderen, kunt u aanzienlijk besparen en ongeplande stilstand nagenoeg volledig voorkomen.

Uit onderzoek is het volgende gebleken over preventief onderhoud:

Met een proactieve benadering kunt u niet alleen de levensduur van uw apparatuur verlengen en de efficiëntie verhogen, maar kunt u ook 12-18%* van uw budget besparen in vergelijking met het achteraf uitvoeren van reparaties.

De keuze uit twee overeenkomsten voor preventief onderhoud zorgt ervoor dat het plan dat u kiest voldoet aan uw missie- en risicobeheerdoelstellingen, van verhoogde betrouwbaarheid en verhoogd rendement tot schone omgevingen en optimalisatie van activa.

Neem het onderhoud van uw gebouwsystemen in eigen hand door vandaag nog contact met ons op te nemen.

Resources