Waarom kiest u voor Trane

Bij Trane snappen we dat onze klanten en hun behoeften uniek zijn. Ons doel is om hieraan tegemoet te komen, hoe complex en uitdagend ze ook mogen zijn, ongeacht of het nu gaat om een noodgeval, een geplande operatie of de voorbereiding van een zakelijk continuïteitsplan.

Uitgebreid verhuurnetwerk
Door ons uitgebreide servicenetwerk met ervaren service-engineers in heel Europa is er altijd wel een verhuurlocatie van Trane in de buurt, waar onze klanten zich ook mogen bevinden.

Snel
Doordat de snelheid van het installeren van de unit van groot belang kan zijn voor uw onderneming, is alle verhuurequipment van Trane speciaal aangepast om de installatietijd zo kort mogelijk te houden.

Veilig en betrouwbaar
Hoewel het op gang brengen en houden van uw systeem het allerbelangrijkste is voor uw bedrijfsvoering, zijn de veiligheid en betrouwbaarheid van de geleverde machines net zo belangrijk. U mag erop rekenen dat de moderne huurapparatuur van Trane voldoet aan dezelfde normen als andere producten van Trane.

Een assortiment aan moderne apparatuur
Een groot, nieuw en goed onderhouden assortiment aan units die kunnen voldoen aan iedere tijdelijke behoefte.

Allesomvattende oplossingen
De oplossingen van Trane zijn gebaseerd op een grondige analyse van de restricties van ieder systeem. Onze verhuurdiensten bestaan uit de levering van apparatuur en inbedrijfstelling, controle en ontmanteling door onze service engineers.

Kostenefficiëntie
Ongeacht de toepassing, zorgt Trane altijd voor een kostenefficiënte oplossing voor de tijdelijke koeling in uw bedrijf tot uw bestaande apparatuur is hersteld of vervangen.

 

 

Bel nu om een unit te huren

 

+31 35 6039300

 

Formulier voor snelle prijsopgave