Succesverhalen hotelwezen

 

Geslaagde start van het toeristenseizoen

Eén week voor de paasvakantie nam een hotelcomplex in Spanje contact met Trane op met het verzoek om twee defecte koelmachines te repareren. Met de paasdagen op komst en een uitermate gunstige weersvoorspelling met temperaturen boven de 25°C verwachtte het hotel veel gasten en moest er snel gehandeld worden.

De oplossing

  • Twee nieuwe CGAM070-huurkoelmachines
  • Het plaatselijke onderhoudsteam van Trane stelde de onderhoudsmanager van het hotel voor om twee nieuwe CGAM-070-huurkoelmachines te leveren terwijl Trane de defecte koelmachines zou repareren. De klant was erg blij met deze oplossing. Op vrijdag werd binnen enkele uren tijd een prijsopgave gedaan en kon de order worden geplaatst. De volgende maandag werden de koelmachines bij het hotel afgeleverd en door José Antonio Muñoz, service engineer in de regio Murcia, geïnstalleerd en in bedrijf gesteld. Op dinsdag draaiden beide koelmachines in het hotel.

    “Het hele team heeft samengewerkt om de klant snel de beste oplossing te kunnen bieden,” vertelt Angel Martínez, Service Sales Engineer van de regio Levante. “De klant is erg blij met de service van Trane. Ze hebben ons nu gevraagd om het hydraulische circuit van het complex te verbeteren met een kant-en-klare oplossing van Trane.”