Succesverhalen datacenter

 

Gered dankzij snelle huuroplossing

Een grote provider van telecom- en IT-diensten in Nederland had onmiddellijk hulp nodig om een belangrijk datacenter te beschermen. Als gevolg van een onherstelbaar lek in het watersysteem kwam de bedrijfszekerheid van het HVAC-systeem in het geding.

De oplossing

  • Vier nieuwe RTAD 180-koelmachines huren
  • Regelsysteem voor koelinstallaties

Na de noodreparatie van het koelwaterlek bestelde de klant een betrouwbare tijdelijke koelinstallatie om de koeling te garanderen. De oplossing werd perfect afgestemd op de behoeften van de klant en de productieve tijd van de koelinstallatie. Trane leverde een systeem met koelmachines en regelingen dat was gebaseerd op de projecteisen. Het regelsysteem werd gekoppeld aan het GBS en een sms-berichtendienst.

“Binnen een week leverde Trane de best denkbare oplossing met het oog op tijd, betrouwbaarheid, geluid en regeling,” vertelt Erik van Oossanen, nationaal leidinggevende voor Nederland en Scandinavië. “Marcel Spelt, Trane Sales Engineer, en de rest van ons team werkten nauw met de klant en de aannemer samen om zo goed mogelijk te voorzien in de behoeften van de eindgebruiker. Dat deze klant onze service en betrouwbaarheid al eerder had mogen ervaren, woog zwaar mee in het besluit om voor Trane te kiezen.”