Rental-services-succesverhalen

IJsbanen

De exploitant van een buitenijsbaan deed een beroep op Trane voor een goede ijskwaliteit tegen een scherp tarief. De oplossing van Trane was om 16 gehuurde koelmachines te installeren die werden aangestuurd door een geavanceerd monitoring- en regelsysteem. Doordat de verbruiksgegevens werden bijgehouden in logboeken, was de exploitant in staat om de prestaties te optimaliseren en gelijktijdig de kosten te minimaliseren.

Lees meer

 

Hotelwezen

Een exclusief hotel kwam bij warm weer en met een vakantieweekend voor de deur in de problemen toen twee koelmachines uitvielen. Het team van Trane bood de perfecte oplossing en leverde twee nieuwe huurkoelmachines. Deze werden snel in bedrijf gesteld zodat de gasten nergens last van hadden, terwijl de kapotte apparatuur werd gerepareerd en geüpgraded.

Lees meer

 

Gezondheidszorg

Een groot Amsterdams ziekenhuis deed een beroep op Trane om problemen met de koelcapaciteit in operatiekamers op te lossen. Het team van Trane Nederland bood een oplossing door drie uur later een koelmachine ter plaatse af te leveren.  

Lees meer

 

Verpakkingsindustrie

Tijdens een warme zomer had een toonaangevend verpakkingsbedrijf behoefte aan aanvullende koelingscapaciteit om de kwaliteit van kwetsbare producten te garanderen. Om langdurig stilvallen van de productie te voorkomen, leverde Trane een huurkoelmachine met hoog rendement.  

Lees meer

 

Datacenter

Een grote Nederlandse provider van telecom- en IT-services vroeg om een oplossing voor een koelwaterlekkage, om zo het datacenter te beschermen. Trane zorgde voor een systeemoplossing met koelmachines en regelaars op basis van de projectvereisten en garandeerde de vlotte werking van het datacenter met de betrouwbaarheid, efficiëntie en controle die van Trane verwacht mag worden.

Lees meer