Rental voor de kunststofsector

Koeling en warmteafvoer

Koeling en warmteafvoer zijn extreem belangrijk in uw sector. Koeling is essentieel voor uw productiemachines om de cyclustijden te verminderen. Vloeibaar gemaakte thermoplastische stoffen (polypropyleen, nylon en PET) moeten worden gekoeld om uit te harden.

Tegelijkertijd moet er veel warmte worden afgevoerd van de stoffen en productiemachines, bijvoorbeeld om het water te koelen dat wordt gebruikt om hete geëxtrudeerde kunststoffen te doen stollen.

Elke storing in het koelproces kan een grote invloed hebben op de betrouwbaarheid en de efficiëntie, wat resulteert in productieverlies en een verminderde productkwaliteit.

Kennis van Trane Rental voor de kunststofsector

Trane Rental Services heeft de kennis en apparatuur om de risico's voor de kunststofproductie aanzienlijk te verminderen in geval van geplande uitschakeling, noodsituaties of productiepieken:

  • Trane levert betrouwbare en kosteneffectieve huuroplossingen voor allerlei soorten kunststofproductiefaciliteiten, ongeacht de complexiteit, om u te helpen de HVAC-behoefte te behouden die u nodig hebt.
  • De technici van Trane analyseren samen met uw operationele team grondig uw behoeften.
  • De levering en installatie van huurunits wordt gepland zodat dit probleemloos aansluit bij werkzaamheden.

Zoeken naar meer productmateriaal: Litweb

Bel nu om een unit te huren

+31 35 6039300

 

Formulier voor snelle prijsopgave