Rental voor de farmaceutische industrie

Nauwkeurige regeling van temperatuur en luchtvochtigheid

In de farmaceutische industrie speelt procescontrole een essentiële rol voor de kwaliteit en consistentie van formules, het testproces en het eindproduct. Buitengewone standaarden zijn vereist om producten van de hoogste kwaliteit te garanderen. Een manier om precieze kwaliteitscontrole te garanderen, is het nauwkeurig regelen van de temperatuur en vochtigheid in iedere productiefase, van het koelen van zalven voor het rollen en verpakken, tot het gebruik van water in het natte granulatieproces voor tabletvorming.

Farmaceutische producten zoals vaccins, diagnostische sets, gesteriliseerde verpakkingen en medicijnen moeten worden opgeslagen bij vooraf bepaalde temperaturen en luchtvochtigheidsniveaus om hun werking te behouden en te voldoen aan de regelgeving. Daarom is een niet of slecht functionerend HVAC-systeem simpelweg onacceptabel, aangezien dit de kwaliteit van het product kan aantasten.

Kennis van Trane Rental voor de farmaceutische industrie

Trane Rental Services heeft de kennis en apparatuur om de risico's voor het productieproces aanzienlijk te verminderen in geval van geplande uitschakeling, noodsituaties en productiepieken:

  • Trane levert betrouwbare en kosteneffectieve huuroplossingen voor allerlei soorten farmaceutische faciliteiten, ongeacht de complexiteit, om u te helpen de HVAC-behoefte te behouden die u nodig hebt.
  • De technici van Trane analyseren samen met uw operationele team grondig uw behoeften.
  • De levering en installatie van huurunits wordt gepland zodat dit probleemloos aansluit bij de werkzaamheden in uw bedrijf.

Zoeken naar meer productmateriaal: Litweb

Bel nu om een unit te huren

+31 35 6039300

 

Formulier voor snelle prijsopgave