Rental voor de voedings- en drankenindustrie

Uw behoeften begrijpen

De koudeketen die reikt van producent tot consument via verwerking, fabricage, verpakken, opslag en distributie, is de belangrijkste factor bij het waarborgen van kwaliteit, veiligheid en winstgevendheid in de levensmiddelensindustrie.

In de voedings- en drankenindustrie is systeemintegratie van koelmachines, pompen, luchtdistributie, temperatuur- en vochtigheidsregeling essentieel. Elke storing in het koelproces zal leiden tot productieverlies en verspilling.

De expertise van Trane Rental voor de voedings- en drankenindustrie

Bij geplande uitschakeling, noodgevallen of productiepieken begrijpt Trane Rental Services de industrie-specifieke problemen. Van eenvoudige opslagplaatsen tot complexe fabrieken voor het verwerken van levensmiddelen: Trane Rental Services implementeert geïntegreerde koelings- en verwarmingsoplossingen die voldoen aan de gebouwvereisten.

Unieke koelbelasting op basis van extreme omstandigheden vereist huurkoelmachines met een hoge efficiëntie in vol- en deellast. Het gebruik van oplossingen met glycol of water maakt nauwkeurige regeling van het binnenklimaat en volledig gebruik van de koelbatterijcapaciteit mogelijk.

  • Trane levert betrouwbare en kosteneffectieve huuroplossingen, ongeacht de complexiteit, om u te helpen de HVAC-behoefte te behouden die u nodig hebt.
  • De technici van Trane analyseren samen met uw operationele team grondig uw behoeften.
  • De levering en installatie van huurunits wordt gepland zodat dit probleemloos aansluit bij de werkzaamheden in uw bedrijf.

 

Zoeken naar meer productmateriaal: Litweb

Bel nu om een unit te huren

+31 35 6039300

 

Formulier voor snelle prijsopgave