Rental voor de evenementen-industrie

Uw behoeften begrijpen

Evenementenplanning begint met het kiezen van de juiste HVAC-apparatuur. Ze moet de geschikte koelcapaciteit hebben en flexibiliteit bieden om zich aan variërende bezettingsgraden te kunnen aanpassen. Een optimale klimaatconditie op alle evenementen garandeert een eersteklaservaring voor gasten, waardoor uw
bedrijf zich onderscheidt van anderen.

Trane beschikt over de nodige kennis om uitdagende evenementen uit te rusten met onberispelijk temperatuur- en luchtbeheer, de klok rond en in alle seizoenen. In combinatie met zeer efficiënte producten zorgt Trane Rental Services voor uitgebreide systeemkennis en toepassingsexpertise om geïntegreerde oplossingen aan te bieden voor uw evenementomgevingen.

Trane Rental Services voor de evenementensector

Trane Rental Services biedt een uitgebreid assortiment verwarmings- en koeloplossingen om een optimale oplossing aan te bieden voor moderne airco- en procestoepassingen, ongeacht hoe veeleisend ze zijn. De flexibele HVAC-oplossingen (verwarming, ventilatie en airconditioning) van Trane zetten warmte om en zorgen zo voor een zeer aangename ervaring van uw evenementen, waardoor de bedrijfsprestaties verbeteren:

  • Trane levert betrouwbare en kosteneffectieve huuroplossingen, ongeacht de complexiteit, om u te helpen de HVAC-behoefte te behouden die u nodig hebt.
  • De technici van Trane analyseren samen met uw operationele team grondig uw behoeften.
  • Ons “plug and play”-concept betekent gemakkelijke, snelle en compacte installatie, ideaal voor projecten met een hoge tijdsdruk.
  • De levering en installatie van huurunits wordt gepland zodat dit probleemloos aansluit bij de werkzaamheden in uw bedrijf.

Zoeken naar meer productmateriaal: Litweb

Bel nu om een unit te huren

+31 35 6039300

 

Formulier voor snelle prijsopgave