Rental voor datacenters

Warmtebeheer in datacenters

Een goede beheerstrategie voor koeling is essentieel om te kunnen voorzien in de onvoorspelbare behoeften van snel groeiende datacenters. De serverdichtheid in huidige en nieuwe datacenters neemt toe om aan de groeiende vraag te voldoen. Als de koelcapaciteit niet toereikend is, kan dit resulteren in dure onderbrekingen en doet dit de kwaliteit en productiviteit geen goed.

Eigenaars en exploitanten van datacenters hebben een noodplan nodig om ononderbroken bedrijf zeker te stellen. Een snelle en betrouwbare oplossing voor tijdelijke koeling is de juiste keuze. Met Trane Rental Services kunt u de risico's in geval van nood en tijdens gepland onderhoud beperken.

Totaaloplossingen voor huurkoeling op maat

Elk datacenter is uniek en dat geldt ook voor de koelbehoeften. Onze totaaloplossingen voor tijdelijke koeling komt inclusief de selectie, installatie, inbedrijfstelling en werking van de juiste apparatuur, zodat uw datacenter in bedrijf blijft en u uw operationele doelstellingen kunt halen, zoals:

  • Aanpassen aan de steeds weer veranderende eisen
  • Onderbrekingen beperken in het geval van storingen
  • De kosten van eigendom en bedrijf beheersen.

Trane-apparatuur wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van uw individuele eisen. De levering en installatie van huurunits wordt gepland zodat dit probleemloos aansluit bij werkzaamheden.

Zoeken naar meer productmateriaal: Litweb

Bel nu om een unit te huren

+31 35 6039300

 

Formulier voor snelle prijsopgave