Rooftops huren

Rooftops huren

 

Specialist in snelle rooftopverhuur

Als uw HVAC-installatie het laat afweten, is een gesprekspartner die terdege verstand heeft van noodoplossingen voor luchtbehandeling, koeling en verwarming een uitkomst. Bel daarom in zo’n geval direct met Trane Rental. Eén telefoontje en de juiste rooftop airco is naar u onderweg.

Verhuur rooftop airco’s, ook grote capaciteiten
Onze vakspecialisten hebben aan een half woord genoeg. Nergens vindt u meer ervaring met tijdelijke airconditioning en klimaatbeheersing voor alle mogelijke bedrijven, van warenhuizen tot productiehallen. We verhuren rooftopunits met elke gewenste capaciteit. Onze mensen weten direct welke oplossing in uw situatie de juiste is.

Mobiele airco razendsnel in bedrijf
Snelheid is vaak essentieel bij het huren van een vervangend of aanvullend rooftopsysteem en dat maken wij waar. Trane rooftop airco’s zijn écht plug-and-play, wat resulteert in een verbazend snelle installatie. Ook zijn ze moeiteloos compatibel met uw bestaande installaties. Onze gecertificeerde engineers sluiten de tijdelijke rooftopunit in een mum van tijd aan en u kunt opgelucht ademhalen!

Grootste specialist in rooftop airco verhuur
Het Trane verhuurassortiment is een van de grootste van Europa. In tegenstelling tot andere aanbieders zijn we bovendien volledig gespecialiseerd in oplossingen voor airconditioning, verwarming en gekoeld water. Naast rooftops omvat ons verhuurassortiment ook luchtbehandelings- en luchtblaasunits, warmtepompchillers en luchtgekoelde en watergekoelde chillers.

De allernieuwste rooftoptechnologie
Al onze oplossingen zijn ontwikkeld binnen het wereldwijde Trane-concern en technisch zeer geavanceerd. Trane rooftop airco’s onderscheiden zich onder meer door hun betrouwbaarheid, veelzijdige toepasbaarheid en kostenefficiency.
Ze zijn bovendien voorzien van een intelligente rooftopregelaar. Dit centrale bedieningspaneel is overzichtelijk en opvallend gebruikersvriendelijk.

Innovatieve rooftop airco’s, de top in rendement
Toevoer van een verstelbaar volume verse lucht, verwarming, koeling én vrije koeling... Alles wat nodig is voor frisse lucht en een comfortabel klimaat kunnen we perfect voor u regelen met één rooftopunit van Trane.
Onze innovatieve rooftops zijn gemaakt voor energie-efficiency over de hele linie, van normaal bedrijf tot piekbedrijf. Wie een Trane rooftop huurt, kiest voor de top in energiezuinigheid — een belangrijke factor in uw uiteindelijke kostenplaatje.

Compacte mobiele rooftops in huurtransportframe
Trane rooftop airco’s zijn zeer compact en vragen dus relatief weinig ruimte. Ze hebben daarbij een onopvallend design, waardoor ze in alle bescheidenheid hun werk doen. Voor de verhuur zijn ze voorzien van een robuust transportframe.
Overigens is het soms ook mogelijk om rooftops niet op het dak maar buiten op de grond te plaatsen.

Tijdelijk rooftops nodig? Wij denken mee!
Wilt u vervangende rooftop airco’s regelen voor bijvoorbeeld gepland onderhoud? Of rooftops huren voor een evenement of tijdelijke locatie? Of alvast goed voorbereid zijn op onverwachte klimaatproblemen, zodat u in zo’n geval organisatorisch wat meer lucht heeft? In elk geval denken we graag met u mee.

Neem gerust contact met ons op voor snelle actie, overleg of om alvast even kennis te maken.

 

 

 

Bel nu om een rooftop te huren

 

Formulier voor snelle prijsopgave