Koelmachines voor proceskoeling

Proceskoeling

Koelmachines huren voor proceskoeling

 

Verhuur van koeling voor de procesindustrie

Heeft u direct een tijdelijke oplossing nodig voor industriële proceskoeling of de koeling van bijvoorbeeld opslagtanks, dan is een gesprekspartner die hier terdege verstand van heeft een uitkomst. Bel daarom in zo’n geval direct met Trane Rental. Eén telefoontje en de juiste oplossing is naar u onderweg. Onze gecertificeerde engineers zorgen dat alles efficiënt wordt aangesloten en ingesteld. Zo kunt u de productie snel opvoeren of hervatten.

Specialist in mobiele proceskoeling
Onze vakspecialisten spreken uw taal, begrijpen de vereisten bij kritische processen en hebben aan een half woord genoeg.
Nergens vindt u meer ervaring met verhuur van proceskoeling voor bijvoorbeeld de chemische industrie, de farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie. Voor procesverwarming bent u bij ons eveneens aan het juiste adres.
Ook bij een tijdelijke koelbehoefte in elektriciteitscentrales en datacenters is onze huurapparatuur de oplossing.

Tijdelijke proceskoeling snel operationeel
Snelheid is vaak essentieel bij de huur van vervangende of aanvullende proceskoeling. Een van de grote voordelen van Trane chillers en koelmachines is de korte installatietijd. Ook zijn ze moeiteloos compatibel met uw bestaande installaties. En dankzij het compacte ontwerp vragen ze relatief weinig ruimte.
Desgewenst zorgt Trane Rental eveneens voor de verbetering van het klimaat in uw kantoor of productiefaciliteit. Als de mensen ook tijdelijk extra ‘proceskoeling’ kunnen gebruiken, is het wellicht mogelijk om één koelunit multifunctioneel in te zetten.

Grootste specialist in koelingverhuur
Het Trane verhuurassortiment is een van de grootste van Europa. In tegenstelling tot andere aanbieders zijn we bovendien volledig gespecialiseerd in energiezuinige oplossingen voor gekoeld water, airconditioning en verwarming. Ons assortiment omvat luchtgekoelde chillers, warmtepompchillers, watergekoelde koelmachines, rooftops en luchtbehandelings- en luchtblaasunits.
Al onze apparatuur is ontwikkeld binnen het wereldwijde Trane-concern en technisch zeer geavanceerd. Trane koudwatermachines onderscheiden zich door hun betrouwbaarheid, kostenefficiency en flexibele toepasbaarheid.

Bedieningsinterface voor feilloze proceskoeling
Bij proceskoeling mag er niets misgaan. Zeker bij ‘onbekende’ tijdelijke koelmachines is daarom een gebruikersvriendelijk bedieningsinterface van cruciaal belang. Bij Trane verhuurapparatuur spreekt dat vanzelf. Uw medewerkers krijgen de informatie over systeemstatus en bedrijfscondities die ze in de praktijk nodig hebben. Wilt u de installatie op afstand volgen, dan kunnen we de huurmachine voorzien van regeltechniek die monitoring via een Trane control app mogelijk maakt.

24/7 toegang tot uitgebreid servicenetwerk
Samenwerken met Trane Rental heeft als groot voordeel dat u profiteert van de expertise op het gebied van industriële processen binnen Trane Nederland. U bent verzekerd van vakkundige installatie en onderhoud en u heeft 24/7 toegang tot ons servicenetwerk van gecertificeerde engineers. We bieden ook zekerheid met een eigen testfaciliteit voor verhuuropstellingen in Nijkerk.

Tijdelijk proceskoeling nodig? Wij denken mee!
Wilt u koeling voor uw procesvloeistoffen regelen vanwege bijvoorbeeld gepland onderhoud? Of proceskoeling huren voor een tijdelijke locatie of productiepiek? Of goed voorbereid zijn op onverwachte problemen met uw proceskoeling en HVAC-systemen? In elk geval denken we graag met u mee.

Neem gerust contact met ons op voor snelle actie, overleg of om alvast even kennis te maken.

 

 

 

Bel nu om een koel-machine te huren

 

Formulier voor snelle prijsopgave