Chiller huren

Specialist in snelle chillerverhuur
Als u een noodchiller nodig heeft door extreme weersomstandigheden, uitval of een calamiteit, is een gesprekspartner die terdege verstand heeft van noodkoeling een uitkomst. Bel daarom in zo’n geval direct met Trane Rental. Eén telefoontje en de juiste koeloplossing is naar u onderweg.

Noodkoeling voor alle sectoren
Onze vakspecialisten hebben aan een half woord genoeg. Nergens vindt u meer ervaring met noodchillers voor alle mogelijke bedrijven, van industriële koelmachines tot airconditioning voor hotels. Of het nu gaat om koelopslag, proceskoeling of klimaatbeheersing, onze mensen weten direct welke oplossing in uw situatie het beste is.

Noodchiller direct in bedrijf
Snelheid is bij het huren van koelmachines essentieel en dat maken wij waar. Een van de grote voordelen van Trane koelunits zijn de korte installatietijden. Ook zijn ze moeiteloos compatibel met uw bestaande installaties. Onze gecertificeerde engineers sluiten de tijdelijke chiller in een mum van tijd aan en uw koelprobleem is opgelost!

Grootste specialist in chillerverhuur
Het Trane verhuurassortiment is een van de grootste van Europa. In tegenstelling tot andere aanbieders zijn we bovendien volledig gespecialiseerd in oplossingen voor gekoeld water, airconditioning en verwarming. Ons huurassortiment omvat luchtgekoelde chillers, watergekoelde chillers, warmtepompchillers, luchtbehandelings- en luchtblaasunits en rooftops.

De nieuwste chillertechnologie
Al onze oplossingen zijn ontwikkeld binnen het wereldwijde Trane-concern en technisch zeer geavanceerd. Trane chillers onderscheiden zich onder meer door hun betrouwbaarheid, flexibele toepasbaarheid en kostenefficiency.

Tijdelijk chillers nodig? Wij denken mee!
Wilt u alvast vervangende koeling regelen voor bijvoorbeeld gepland onderhoud? Of goed voorbereid zijn op een productiepiek of noodgeval? Of koelunits huren voor een evenement of tijdelijke locatie? Dan denken we graag met u mee.

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor bijzondere uitdagingen op het gebied van koelingverhuur. Zo levert Trane Rental de chillers voor de grootste kunstmatige openluchtijsbaan ter wereld, Flevonice.

Neem gerust contact met ons op voor snelle actie, overleg of om alvast even kennis te maken.

 

 

 

Bel nu om een koel-machine te huren

 

Formulier voor snelle prijsopgave