Winkels

Klimaatregeling voor optimale winkelcondities

De perfecte atmosfeer scheppen

Van eenvoudige winkels tot moderne warenhuiscomplexen, Trane heeft ervaring in het winkelbedrijf. Wij weten dat de behoeften aan temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatiebeheer van winkels afwijken van die voor andere gebouwen. Door onze ervaring in te zetten, kunnen wij u helpen bij het aanwijzen van specifieke gebieden voor het verbeteren van energieverbruik en comfort en om uw gebouwen te laten presteren op het gewenste niveau.

En dankzij onze duizenden technici voor het uitvoeren van het geplande onderhoud of van onverwachte reparaties aan apparatuur en regelaars, helpen wij u het risico van omzetverlies als gevolg van een defect aan het temperatuursysteem te beperken.

Afgeleverd systeem

Voor Trane’s gebouwbeheersysteem (GBS) voor kleinschalige toepassing moeten enkele instellingen in een applicatie worden geïmplementeerd. Trane HVAC-apparatuur kan via een netwerk communiceren. Hierdoor kan het GBS herkennen welke apparaten met elkaar in verbinding staan, de corresponderende database opbouwen en de eindgebruiker automatisch vooraf gedefinieerde functies bieden, zoals het dagrooster, het automatisch resetten van instelpunten, zonebeheer of alarmmenu, zonder dat dit veel arbeidsuren kost.

Als u de interface wilt aanpassen, is daarvoor handige software beschikbaar. Het systeem is compact en kan snel worden geïnstalleerd en aangesloten. De apparatuur van Trane gebruikt open standaard-protocollen, die vaak zijn te vinden in winkelgebouwen.

Het voordeel van één leverancier

Het systeem van Trane is ook in een ander opzicht handig, want alle onderdelen van het systeem worden door dezelfde fabrikant geleverd. Zo is het veel makkelijker om de levering, de ingebruikstelling en het afstellen op elkaar af te stemmen. Bovendien kennen de medewerkers van Trane de componenten van het systeem als geen ander - uw garantie voor een efficiënte inbedrijfstelling en een snelle respons.

Besparen op energie

Diverse vooraf ingestelde strategieën, zoals het resetten van het instelpunt, programmering van het tijdstip en de dagdelen, zijn in het systeem geïntegreerd zodat het systeem extra zuinig kan werken zonder dat dit ten koste gaat aan het comfortbeheer. Systemen van Trane zijn eenvoudig te installeren, in te stellen en te gebruiken. Dit betekent dat systeemupdates, dagelijkse werkzaamheden en onderhoud eenvoudig door de gebruiker kunnen worden uitgevoerd, met slechts een minimum aan training. Het Trane-systeem kan ook verschillende randapparatuur regelen, zoals verlichting, parkeerplaatsen, energiemeters en alle andere apparatuur die werkt met tijdprogrammering. Het GBS van Trane voor bedrijfspanden is een krachtige oplossing voor klanten die een gebruiksvriendelijk systeem zoeken dat hun activiteiten gedurende de hele levensduur van het project makkelijker maakt.

 

Zoeken naar meer productmateriaal: Litweb

Contactformulier