Kantoorgebouwen

Gebouwprestaties voor een sterk bedrijf

Trane maakt gebouwen beter door commerciële comfortoplossingen.

Of een rendabele, productieve werkplek nu uw product is, of een plek is waar uw producten worden gemaakt: Trane kan de prestaties van uw gebouw verhogen. Onze geïntegreerde oplossingen verbeteren niet alleen uw gebouw zelf maar ook de leefbaarheid in het gebouw. Door innovatieve en duurzame oplossingen veranderen we omgevingen waarin mensen werken en creatief zijn.

Trane gebruikt een adviserende aanpak die is gebaseerd op 100 jaar ervaring om gebouwen te verbeteren. Onze flexibele, slimme HVAC-oplossingen kunnen het energieverbruik in commerciële eigendommen met tot wel 25 % verminderen. Automatiseringssystemen voor gebouwen vereenvoudigen het comfortbeheer, zodat het gemakkelijker is om condities te handhaven waarin werknemers productief zijn en bewoners graag blijven wonen.

Alleen Trane biedt deze basisvereisten voor een efficiënt gebouw:

 • Energie-efficiënte HVAC-apparatuur

 • Geavanceerde gebouwregelaars

 • Op technologie gebaseerde cloudservices

 • Bewakingsmogelijkheden voor duurzame handelingen

 • Een uitgebreid assortiment upgradeoplossingen geleverd door een uitgebreid servicenetwerk

 

HVAC-systemen Data- en gebouwregeling

Slimme HVAC-uitrusting en regelaars genereren datastromen. Tot voor kort hadden die gegevens een beperkte waarde, omdat ze gewoon niet toegankelijk waren. Trane heeft dat probleem opgelost. Op basis van meer dan 30 jaar ervaring met regelsystemen en de kennis van wat gebouwbeheerders nodig hebben en moeten weten om de prestaties van hun gebouw te verbeteren, hebben we de manier waarop gebouwen worden beheerd omgevormd met slimme regelaars en op technologie gebaseerde services.

Trane-gebouwregelaars en -services gebruiken nu gegevens die nuttig zijn voor tal van praktische doeleinden:

 • Eenvoud en nauwkeurigheid brengen voor de comfortregeling op de werkplek

 • Geïnformeerde, proactieve beslissingen nemen over het dagelijks onderhoud en het vermogensbeheer op lange termijn

 • Op aanvraag toegang verschaffen tot flexibele en accurate informatie

 • Energieverbruik meten, benchmarken en beheren

 

Van gebruikerscomfort een prioriteit maken

Hoe belangrijk is het om een comfortabele luchtkwaliteit, -temperatuur en -vochtigheid te kunnen handhaven? Heel belangrijk.

Een van de belangrijkste redenen waarom gebruikers verhuizen is, naast onvoldoende ruimte, een gebrek aan comfort. In door de eigenaar gebruikte gebouwen is comfortbeheer net zo belangrijk: Oncomfortabele werkomstandigheden kunnen de productiviteit doen dalen tot 18 %*.

Of het nu gaat om het beheer van meerdere faciliteiten op verschillende locaties, een gebouw of een HVAC-unit, Trane kan gebouwregeling en automatiseringssystemen zo samenstellen dat ze zijn afgestemd op tal van behoeften.

Beheren van klimaat, verlichting en energie binnen een faciliteit kan sterk worden vereenvoudigd met de Tracer™ SC- systeemcontroller. Deze web-based beheerstool maakt plannen, rapporteren en programmeren mogelijk in een enkele klik en vereist geen specifiek werkstation: De functionaliteit van Tracer SC is toegankelijk via elke pc, smartphone of tablet. Meerdere installaties kunnen worden beheerd met gelijke eenvoud (als één bedrijf) door gebruik van Tracer™ Ensemble software voor gebouwbeheer en werkstations.

*BOMA International (US )

Vanaf elke plek toezicht houden op gebouwen

Mobiele Trane-gebouwregeling geeft faciliteitbeheerders vrijheid, flexibiliteit en gemoedsrust. De mobiele app  Tracer™ Building Automation Systems Operator Suite is toegankelijk via smartphone of tablet en biedt faciliteitbeheerders de mogelijkheid om gebouwen altijd en overal te controleren.

 

 

Doeltreffend energiebeheer in commerciële gebouwen

Duurzame gebouwen zijn meer dan een trend. Voor veel eigenaren van commercieel vastgoed zijn door nieuwe regelgeving en stijgende kosten energie-efficiëntieprojecten steeds belangrijker.

Trane-professionals werken wereldwijd samen met gebouweigenaren en -beheerders. We dragen ons steentje bij door onze expertise in energie-efficiënte HVAC-apparatuur en -systeemontwerp in te zetten voor het oplossen van energie- en klimaatuitdagingen.

 • Energieverbruik en kosten verminderen

 • CO2-uitstoot door lokale centrales verminderen

 • Huidige en toekomstige regelgevingsproblemen aanpakken

De controle behouden over het energieverbruik

Nadat de gewenste efficiëntieniveaus zijn gerealiseerd, maken de web-based Tracer™-gebouwautomatiseringssystemen het gemakkelijker voor managers om de voordelen te handhaven. Tracer-regelaars hebben de meest intuïtieve gebruikersinterface van de industrie en vereenvoudigen de systeemwerking. Ingebouwde functies, zoals tijdelijke opheffing, helpen garanderen dat gebouwsystemen altijd optimaal werken. De mobiele app Tracer™ BAS Operator Suite biedt externe toegang om gebouwregelaars te bewaken en te beheren via een smartphone of tablet.

Hoge energierekeningen verlagen

Verouderde HVAC-systemen vragen vrijwel zeker meer energie dan toen ze nieuw waren. Bovendien zijn energie-efficiënte HVAC-apparatuur en gebouwautomatiseringssystemen het afgelopen decennium aanzienlijk efficiënter geworden. Via grondige, vrijblijvende analyses of energie-audit, zal Trane Building Advantage u helpen bij het vaststellen wat u kunt doen om de energie-efficiëntie te verhogen en de juiste moderniseringsoplossingen te kiezen die de bedrijfskosten zullen verlagen.

Contactformulier