Industrieën

Betrouwbare proceskoeling voor efficiënte fabriekswerking

Betrouwbare systemen van Trane waar de industrie van op aan kan

Trane heeft veel ervaring op het gebied van industriële regelsystemen, van eenvoudige koelmachines tot en met complexe systemen voor een optimaal rendement. Een van de hoogste prioriteiten die de technici van Trane bij het ontwerpen van een industriële applicatie hebben, is de betrouwbaarheid van het systeem. Trane adviseert systemen die ook veilig als standalone kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld in het geval van communicatieproblemen, zodat de koeling gehandhaafd blijft tot het probleem is geanalyseerd en verholpen. Ook beveelt Trane altijd gebruiksvriendelijke gebruikersinterfaces aan zodat alleen die informatie over systeemstatus en bedrijfscondities wordt weergegeven die u daadwerkelijk nodig heeft. Omdat elk apparaat is aangesloten op een netwerk, kan de gebruiker altijd informatie over het systeem en de unit opvragen. Dit maakt het uitvoeren van een diagnostische test eenvoudig en biedt inzicht in de respons van het systeem.

Koelinstallatiebeheer

Deze functie is standaard in Trane-regelsystemen geïmplementeerd met het oog op consistente, betrouwbare en herhaalbare prestaties van project tot project met tegelijkertijd een snelle inbedrijfstelling.

Gepersonaliseerde optimalisatie

De koeltechnologie en de opstelling en grootte van de unit worden geanalyseerd zodat de klant de beste resultaten uit de installatie kan halen. De volgorde van de koelinstallatie is een krachtige voorgeprogrammeerde functie: op basis van de variabelen wordt het systeem zo efficiënt mogelijk geregeld.

Technische services

Trane adviseert gebruik te maken van haar software voor simulatie en de evaluatie van oplossingen. Met deze tool kunt u eenvoudig bekijken wat de beste oplossing voor een probleem is, bijvoorbeeld vanuit economisch of financieel perspectief of met het oog op veiligheid en betrouwbaarheid.

Trane Gebouwservices

U kunt een onderhoud- en servicecontract afsluiten, met inbegrip van HVAC- en GBS-apparatuur en -software. Op deze manier kunnen werkzaamheden, zoals het veranderen en afstellen van het systeem, worden uitgevoerd door mensen die samenwerken met de teams die verantwoordelijk zijn voor het oorspronkelijke ontwerp. Zo is de continuïteit gewaarborgd en kan snel worden gereageerd indien een upgrade of aanpassing van het systeem wenselijk is.

Zoeken naar meer productmateriaal: Litweb

Contactformulier