Hotelwezen

Uw partner voor tevreden gasten

Hoogrendementsoplossingen van Trane voor hotels

Energie is de tweede hoogste bedrijfskostencomponent in de toeristische sector en 50 % tot 80 % van deze kosten houden verband met de werking van het HVAC-systeem. Hoteluitbaters en andere managers in de toeristische sector moeten de afweging maken om de bezoekers hoge en consistente comfortniveaus aan te bieden, niet enkel qua temperatuur, maar ook qua luchtkwaliteit en akoestiek. Tenslotte moeten de systemen vaak voldoen aan verschillende eisen voor verschillende delen van een faciliteit, van voedselbereiding tot auditoria en zwembaden.

Slim systeemontwerp kan dit alles in evenwicht brengen. Lucht- en waterzijdige opties die Trane biedt maken gebruik van energie die anders verloren zou gaan in een ruimte door die energie op een andere plaats te gebruiken. Zo worden de verschillende omgevingen rendabel en energie-efficiënt, zonder aan comfort in te boeten.

Wanneer betrouwbaarheid essentieel is, bieden Trane-experts ook gedetailleerde noodoplossingen, inclusief extra back-up systemen, voorraad artikelen en stroomgeneratoren.

*Europese Commissie

Bouw uw merk

Oplossingen van Trane voor het hotelwezen omvatten een volledig assortiment flexibele oplossingen. Onze technologie helpt eigendomsbeheerders, hotelmerken, franchisehouders en eigenaren om aangepast comfort te bieden, de luchtkwaliteit te optimaliseren en de bedrijfskosten te drukken om een positieve gastenervaring te ondersteunen.

Tevreden gasten

Met Trane-oplossingen kunt u tegemoetkomen aan de behoeften van al uw gasten. Van stil comfort in de kamer tot evenementlocaties waar snel kan worden ingespeeld op de belasting: onze geavanceerde technologie-integratie ondersteunt op elk niveau gepersonaliseerde service.

Eigendomsactiviteiten

Trane biedt een reeks systeemverbeteringen aan van optimalisatie van het koelmachinesysteem tot state-of-the-art gebouwautomatisering. Deze geavanceerde technologieën kunnen u helpen om het gastcomfort te optimaliseren en de energiekosten en impact op het milieu tot een minimum te beperken.

Als geplande uitschakelingen, noodsituaties of seizoensgebonden temperatuurpieken voorkomen, beschikt Trane Rental-services over de kennis en apparatuur om het risico op ongemak te minimaliseren voor uw gasten en personeel.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe Trane u kan helpen om het beste uit uw huidige en toekomstige eigendommen te halen.

 

Video over Trane-multipijp systemen voor de toeristische sector bekijken

Contactformulier