Gezondheidszorg

De zorgomgeving optimaliseren

Met Trane kunt u de fysieke omgeving van uw zorgfaciliteiten versterken en de financiële en klinische prestaties ervan verbeteren. Onze benadering houdt rekening met patiëntenzorg, tevredenheid van het personeel en het eindresultaat.

Verbeterde patiëntenzorg

Trane-technologie verbetert de binnenluchtkwaliteit ten gunste van de gezondheid en het herstel van uw patiënten en verbetert de ervaring van uw zorginstelling.

Trane heeft duizenden partners uit de gezondheidszorg geholpen hun zorgomgeving te optimaliseren voor een betere patiëntenzorg en een tevredener personeel. Ook worden zo betere financiële en operationele prestaties gerealiseerd, door duurzame verbetering op vlak van binnenluchtkwaliteit, vochtregeling, akoestiek en energie-efficiëntie.

Trane kan HVAC-systemen ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden om te voldoen aan specifieke behoeften, bij alle zorginstellingen. Onze uitgebreide, oplossingsgerichte aanpak garandeert dat u beschikt over de juiste systemen en regelingen, en het juiste onderhoud om uw productiviteit te ondersteunen.  

Verbeterde rentabiliteit

Trane HVAC-oplossingen zijn ontworpen met een hogere efficiëntie en lage kosten, van installatie of ombouw tot de levenscyclus in uw faciliteit. Elke Trane-unit is ontworpen voor gemakkelijke installatie.

Bijzonder efficiënte producten met de hoge betrouwbaarheid van Trane geven een kostenbesparing tot ver na de inbedrijfstelling. Montage- en productieprocessen van Trane garanderen dat elke unit efficiënt en betrouwbaar werkt. Dit vermindert de behoefte aan onderhoud gedurende de levenscyclus van de apparatuur.  

Verhoogde tevredenheid van het personeel

Uw personeel werkt in een omgeving waarin ze zich comfortabel voelen. Trane-apparatuur is ontworpen om de temperatuurregeling en -consistentie te verbeteren, lawaai te verminderen en de kwaliteit van de binnenlucht in uw zorginstelling te verbeteren, wat kan leiden tot hogere tevredenheid, productiviteit en retentie van het personeel.

Hoge betrouwbaarheid en weinig onderhoud

Elk systeem is ontworpen met dezelfde betrouwbaarheid van Trane, voor verminderde onderhoudsbehoeften en kosten, maximale systeembeschikbaarheid en verhoogd gebruikerscomfort. Als onderhoud of reparatie nodig is, helpt slimme techniek om de procedures sneller en vlotter te doen verlopen.  

Er zijn veel HVAC-opties, maar geen enkele is te vergelijken met Trane. Met meer dan 100 jaar ervaring met en expertise in samenwerking met de gezondheidszorg, biedt Trane geavanceerde oplossingen op maat met de legendarische betrouwbaarheid van Trane. Bovendien helpen de Trane-regelaars geïntegreerd in Trane-producten om de efficiëntie en prestaties te maximaliseren, een unieke holistische benadering.

Dashboard Essentiële Systemen voor de Gezondheidszorg. Trane maakt het bewaken van HVAC-condities gemakkelijk met een Dashboard voor de Essentiële Systemen voor de Gezondheidszorg. Deze aanpasbare grafische interface gebruikt Tracer SC™-technologie om u de zichtbaarheid en controle te geven over de kwaliteit van de binnenlucht van uw faciliteit.

Tijdens geplande uitschakeling en noodgevallen, biedt Trane Rental-services de expertise en apparatuur om het risico voor patiënten en personeel aanzienlijk te verlagen. Trane biedt betrouwbare, kosteneffectieve en op maat gemaakte huuroplossingen aan voor zorginstellingen zodat u beschikt over de koelcapaciteit die u nodig hebt. 

Start Services helpt u te garanderen dat nieuw geplaatste systemen optimaal werken.
 

Zoeken naar meer productmateriaal: Litweb

Video over Trane-multi-pipe voor de gezondheidszorg bekijken

Contactformulier