Eten & Drinken

Goed beheer van de koudeketen garanderen

De koudeketen die reikt van producent tot consument via verwerking, fabricage, verpakken, opslag en distributie, is de belangrijkste factor bij het waarborgen van kwaliteit, veiligheid en winstgevendheid in de levensmiddelensindustrie.

Van eenvoudige opslag tot complexe voedselverwerkende fabrieken: Trane ontwikkelt de juiste geïntegreerde lage-temperatuursystemen die aan alle eisen op het gebied van luchtverdeling, temperatuur, vochtigheid en filtratie voldoen en overeenstemmen met goede technische methoden en lokale regelgeving.

Unieke koelbelasting op basis van extreme omstandigheden vereist koelmachines met een hoge efficiëntie in vol- en deellast. Het gebruik glycol of brijn maakt nauwkeurige regeling van het binnenklimaat en volledig gebruik van de geoptimaliseerde koelbatterijcapaciteit mogelijk.

Downtime is geen optie. De betrouwbaarheid van het systeem is het resultaat van het optimaliseren van ontwerp, apparatuur, installatie en onderhoudskwesties.

In de voedings- en drankenindustrie is het HVAC-systeem essentieel. Dit omvat integratie van verscheidene componenten zoals koelmachines, pompen, luchtdistributie, temperatuur en vochtigheidsregeling. Trane Rental Services heeft de kennis en apparatuur om de risico's voor de voedings- en drankenproductie aanzienlijk te verminderen in geval van geplande uitschakeling, noodsituaties of productiepieken.


Neem contact met ons op om te bespreken hoe Trane-oplossingen voor de levensmiddelenindustrie voordelig kunnen zijn voor uw huidige en toekomstige activiteiten.

 

Zoeken naar meer productmateriaal: Litweb

Contactformulier