Datacenters

Betrouwbaar koelingsbeheer

De stijgende druk op datacenters zorgt voortdurend voor nieuwe belasting op hun temperatuurregeling. Warme plekken en ontoereikende koeling kunnen ertoe leiden dat systemen uitvallen – een kostbare aangelegenheid. Naar schatting maken koeling en vochtigheidsregeling 40 % tot 60 % van de fysieke exploitatiekosten van een datacenter uit.

Trane maakt HVAC-systemen op maat voor de sterk variërende behoeften van verschillende datacenters en biedt hen ondersteuning bij ontwerp, installatie, inbedrijfstelling en lopende werking. Datacenters kunnen voordeel hebben bij onze:

  • Modulaire systemen, naar wens uit te breiden.
  • Geïntegreerd management voor alle systemen, wat ervoor zorgt dat besparingen op één plek niet leidt tot kosten op een andere.
  • Snel herstarten van een koelinstallatie.

En met het grootste aantal LEED-geaccrediteerde professionals uit de sector, werkt Trane met industrie en bouworganisaties om duurzame groene praktijken en de bijhorende efficiëntie op vlak van energie en financiën te stimuleren.

Er hangt veel af van de werking van uw datacenter. En alhoewel het handhaven van maximale beschikbaarheid een vereiste is, is een hoog energieverbruik dat niet. Als uw systemen minder dan optimaal werken, verbruikt u meer energie dan nodig. Het gebruiken van oplossingen die mogelijkheden herkennen om uw gebouw en de systemen te optimaliseren, kan helpen uw gebouw te transformeren.

Trane Building Advantage combineert een kernexpertise in gebouwsystemen en -services en meer dan 100 jaar industriële ervaring met technologie en geavanceerde analyses om u uitgebreide oplossingen aan te bieden voor het verbeteren van uw gebouw en uw bedrijfsefficiëntie.

Tracer-gebouwbeheersystemen (GBS) zijn online, flexibele en schaalbare regelplatforms die een verscheidenheid aan open protocollen en standaarden voor industriële interfaces ondersteunen. Trane Building Management-systeemoplossingen bieden geoptimaliseerde energie-efficiëntie en leveren betrouwbare, geïntegreerde en duurzame HVAC-systeemprestaties door innovatieve toepassingen gedurende de levenscyclus van uw datacenter.

Trane Rental-services biedt uitgebreide en op maat afgestemde huurkoelinstallaties om de risico's tijdens noodgevallen en geplande uitval te beperken. Als de koelcapaciteit niet toereikend is, kan dit resulteren in dure onderbrekingen en doet dit de kwaliteit en productiviteit geen goed. Onze totaaloplossingen voor tijdelijke koeling komt inclusief de selectie, installatie, inbedrijfstelling en werking van de juiste apparatuur, zodat uw datacenter in bedrijf blijft en u uw operationele doelstellingen kunt halen.

Contactformulier