Tracer AdaptiView™

Trane AdaptiView koelmachineregeling geeft het personeel controle over het koelmachinecomplex op een manier zoals dat nog nooit eerder is vertoond. Dankzij een kleurenaanraakscherm en interactieve geanimeerde afbeeldingen kunnen operatoren complexe koelmachinebewerkingen en -functies bekijken en bedienen. Daarnaast krijgen ze inzicht in werkingspatronen, energieverbruik en systeemprestaties. Dit geavanceerde regelniveau vertaalt zich in verbeterde gebouwprestaties die helpen om de temperatuur aangenaam koel te houden en essentiële processen door te laten lopen. Daarnaast ondersteunt het een superieure energie-efficiëntie:

  • Optimale werking van de koelmachine zorgt voor langere efficiëntie op piekniveau, in het bijzonder met variabele-primaire stroming toepassingen.
  • De toonaangevende, geteste Adaptive ControlTM van Trane werkt met de unieke mogelijkheden van de CenTraVacTM koelmachine zodat uw gebouw zelfs onder de zwaarste omstandigheden operationeel blijft, terwijl andere koelmachines het zouden begeven.
  • Unit ondersteunt open protocol-flexibiliteit, inclusief BACnetTM, Modbus RTU, of LonTalkTM zonder gateways.
  • Ergonomische arm maakt weergave mogelijk vanaf vrijwel elke virtuele hoogte of hoek, ongeacht de kleine ruimte waarin de koelmachine wordt opgesteld.
  • 24 talen kunnen rechtstreeks op het paneel worden ingesteld.

Zoeken naar meer productmateriaal: Litweb

Contactformulier