Architectuur koelinstallatie

De architectuur van de bedieningselementen voor Trane's koelinstallaties is gebouwd rondom technologisch hoogwaardige kernonderdelen. Onze regeltechnologieën zijn schaalbaar voor infrastructuren met watergekoelde en luchtgekoelde koelinstallaties.

Tracer™ SC systeemregelaar

Stelt u in staat om het gebouwbeheer te stroomlijnen zonder daarvoor het gehele systeem opnieuw uit te vinden. Uitbreiding van uw systeem met de Tracer SC is een flexibele, kosteneffectieve oplossing voor het programmeren en beheren van koelinstallaties. Tracer SC kan aan alle HVAC-apparatuur worden toegevoegd. Tracer SC is toegankelijk via elke pc, elke tablet en elk aangesloten apparaat en maakt een speciale computer met monitor overbodig. U kunt uw systeemprestaties dus beheren waar en wanneer het u uitkomt.

Tracer™ UC400 programmeerbare controller

Tracer UC400 is een ideale oplossing wanneer een speciale volgorde nodig is. De standaard softwaretoepassingen worden vooraf ingesteld in de fabriek, waardoor installatie op locatie wordt vereenvoudigd.

Tracer™ UC600 programmeerbare controller

Een programmeerbare BACnet-regeleenheid, ontwikkeld voor samenwerking met de Tracer SC en met BACnet MS/TP-systemen van derden. De UC600 beschikt over de I/O en omvang om aan de regelbehoeften voor installaties met meerdere pompen en voor koeltorens, droge koelmachines en centrale installaties te voldoen.

TRACER™ TD7-kleurendisplay met aanraakscherm

Een 7 inch-kleurenaanraakscherm voor binnen- en buitengebruik. Dankzij deze visuele, intuïtieve oplossing hebt u sneller en eenvoudiger dan ooit toegang tot de betrouwbare bediening die de Tracer UC600 u biedt.

Gebouwd op BACnet®

De Tracer-bedieningselementen zijn gebouwd op het open BACnet® protocol voor communicatie van gegevens. Installeer vandaag nog de Tracer-bedieningselementen van Trane en u bent klaar voor integratie van extra apparaten voor gebouwautomatisering van Trane en van andere leveranciers in de toekomst.

Bedieningselementen voor koelinstallatie

Contactformulier