Tracer® SC+ en Synchrony™

Tracer® SC+
en Synchrony™

Oplossing voor kleine en middelgrote gebouwen

Tracer® SC+ is een Building Automation System (BAS) met webinterface om het faciliteitenbeheer te stroomlijnen zonder het hele systeem opnieuw uit te vinden. Door Tracer SC+ toe te voegen aan uw systeem krijgt u een flexibele, rendabele oplossing voor het programmeren en beheren van het klimaat in het gebouw, uit te breiden naar verlichting en energieverbruik.

Tracer Synchrony is toegankelijk via elke pc, elke tablet en elk aangesloten apparaat en maakt een speciale computer met monitor overbodig. U kunt uw systeemprestaties dus beheren waar en wanneer het u uitkomt. Tracer Synchrony is een managementtool waarmee planning, rapportage en systeemtoepassing in een paar kliks kunnen worden uitgevoerd. De intuïtieve tool zorgt voor verbeterde efficiëntie, meer comfort voor de gebruikers en minder energiekosten, wat leidt tot een beter resultaat.

De Tracer® SC+ -architectuur is ideaal voor de eisen die de huidige gebouwbeheersystemen voor kleine en middelgrote gebouwen stellen. Omdat licenties voor Tracer® SC+ gebaseerd zijn op het aantal apparaten in het systeem, zijn er nagenoeg geen beperkingen aan het aantal gebruikers dat op een bepaald tijdstip toegang heeft tot de webpagina's. Dit verschaft vermogensbeheerders alle mogelijkheden om de toegangsprofielen van de verschillende teamleden te definiëren, ongeacht het aantal mensen dat met het systeem moet communiceren. Integreert alle vooraf ingebouwde toepassingen van Trane (koelinstallatieregelaar, variabele-luchtsystemen, automatische ventilatie, IAQ-regeling, planning ...)

Deze mobiele app is beschikbaar in de Apple App Store en in Google Play:

Apple App Store: Trane Tracer® BAS Operator Suite

Google Play: Trane Tracer® BAS Operator Suite

De BAS Suite is volledig geïntegreerd met Tracer Synchrony™ – log simpelweg in om uw gebouw te zien! De BAS Suite is te gebruiken met zowel iPhone®, iPod touch® als iPad® -apparaten alsook Android™-apparaten.

Met de Trane BAS Operator Suite kunt u:

Alarmmeldingen beheren

  • Actieve en historische alarmmeldingen in uw systeem bekijken, evenals de ernst en de oorzaak van de alarmmeldingen.
  • Nieuwe alarmmeldingen bevestigen en opmerkingen voor anderen toevoegen.
  • Het alarmmeldingenlogboek overzichtelijk houden met de functie om alarmmeldingen te verwijderen.

De status bekijken

  • Bekijken wat er gebeurt in ruimtes, met apparatuur en hele systemen.
  • Ingebouwde afbeeldingen om een status gemakkelijk, in een oogopslag te lezen, inclusief animaties.

Actie ondernemen

  • Reageer op warmte/koude-meldingen door instelpunten aan te passen, ongeacht apparatuur en bezetting.

Neem voor feedback of aanvullende hulp contact op met uw lokale verkoopkantoor.

iPad, iPhone en iPod-touch zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstverleningsmerk van Apple Inc. Android is een handelsmerk van Google Inc.

Contact Request Form