Tracer™ SC-regelaar

Oplossing voor kleine en middelgrote gebouwen

Tracer® SC is een Building Automation System (BAS) met een webinterface om het faciliteitenbeheer te stroomlijnen zonder het hele systeem opnieuw uit te vinden. Door Tracer SC toe te voegen aan uw systeem krijgt u een flexibele, rendabele oplossing voor het programmeren en beheren van het faciliteitklimaat, uit te breiden naar verlichting en energieverbruik.

Tracer SC is toegankelijk via elke pc, elke tablet en elk aangesloten apparaat en maakt een speciale computer met monitor overbodig. U kunt uw systeemprestaties dus beheren waar en wanneer het u uitkomt. Tracer SC is een tool voor regelaarbeheer waarmee planning, rapportage en systeemtoepassing in een paar kliks kunnen worden uitgevoerd. De intuïtieve tool zorgt voor verbeterde efficiëntie, meer comfort voor de gebruikers en minder energiekosten, wat leidt tot een beter resultaat.

De Tracer™ SC-architectuur is ideaal voor de eisen die de huidige gebouwbeheersystemen voor kleine en middelgrote gebouwen stellen: Het integreert de laatste webtechnologieën, waardoor gebruikers vanaf elke gewenste plek in het systeem kunnen navigeren. Omdat licenties voor Tracer™ SC gebaseerd zijn op het aantal apparaten in het systeem, zijn er nagenoeg geen beperkingen aan het aantal gebruikers dat op een bepaald tijdstip toegang heeft tot de webpagina's. Dit verschaft vermogensbeheerders alle mogelijkheden om de toegangsprofielen van de verschillende teamleden te definiëren, ongeacht het aantal mensen dat met het systeem moet communiceren. Integreert alle vooraf ingebouwde toepassingen van Trane (koelinstallatieregelaar, variabele-luchtsystemen, automatische ventilatie, IAQ-regeling, planning ...)

Deze mobiele app is beschikbaar om te downloaden in de Apple App Store en in Google Play:

Apple App Store: Trane Tracer® BAS Operator Suite

Google Play: Trane Tracer® BAS Operator Suite

De mobiele app Trane Tracer® BAS Operator Suite biedt alles wat u nodig hebt om het Tracer® SC HVAC-systeem van uw gebouw te controleren, zodat u kunt zien wat er gebeurt, direct kunt reageren op warmte/koude-meldingen en per dag meer werk gedaan krijgt. Uw hele gebouw binnen handbereik.

De mobiele app Trane Tracer® BAS Operator Suite stelt Tracer® SC gebouwbeheerders in staat om vanaf elke plek toezicht te houden op hun gebouwen. Door de mobiele app hebt u de mogelijkheden voor het bewaken van apparatuur, het wijzigen van instelpunten, het controleren van ruimtes en het beheren van alarmen altijd binnen handbereik. Het geeft u gemoedsrust wanneer u niet aanwezig bent en flexibiliteit wanneer u niet achter uw bureau zit.

De Tracer® BAS Operator Suite werkt met de Trane: Tracer SC versie 3.6 en nieuwer. De BAS Suite is volledig geïntegreerd met Tracer® SC: log simpelweg in om uw gebouw te zien! De BAS Suite is te gebruiken met zowel iPhone®, iPod touch® en zowel iPad® -apparaten alsook Android™-apparaten.

Met de Trane BAS Operator Suite kunt u:

Alarmmeldingen beheren

  • Actieve en historische alarmmeldingen in uw systeem bekijken, evenals de ernst en de oorzaak van de alarmmeldingen.
  • Nieuwe alarmmeldingen bevestigen en opmerkingen voor anderen toevoegen.
  • Het alarmmeldingenlogboek overzichtelijk houden met de functie om alarmmeldingen te verwijderen.

De status bekijken

  • Bekijken wat er gebeurt in ruimtes, met apparatuur en hele systemen.
  • Ingebouwde afbeeldingen om een status gemakkelijk, in een oogopslag te lezen, inclusief animaties.

Actie ondernemen

  • Reageer op warmte/koude-meldingen door instelpunten aan te passen, ongeacht apparatuur en bezetting.

Neem voor feedback of aanvullende hulp contact op met uw lokale verkoopkantoor.

iPad, iPhone en iPod-touch zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstverleningsmerk van Apple Inc. Android is een handelsmerk van Google Inc.

Contactformulier

De gegevens die worden verzameld in de contactformulieren die via onze website worden verzonden, worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag. De gegevens worden behandeld in overeenstemming met de toepasselijke principes van de wet, correctheid, transparantie en bescherming van uw privacy en uw rechten.