Tracer Ensemble

Oplossing voor grote systemen

Beheer meerdere faciliteiten online

Tracer Ensemble is een online systeemintegratieoplossing die faciliteitsbeheerders een online, bedrijfsbreed overzicht geeft van alle gebouwen en systemen, vanaf elke pc of mobiel apparaat op het netwerk. Tracer Ensemble is volledig aanpasbaar, eenvoudig te installeren op bestaande gebouwsystemen van Trane of derden en stelt gebruikers in staat om dagelijkse handelingen zoals planning, alarmbeheer, probleemoplossing, statusupdates en gegevensanalyse uit te voeren met een ingebouwde web-based rapportmaker.

Dat is de kracht van Tracer Ensemble: een front-end-systeem waarmee beheerders van meerdere faciliteiten al hun gebouwen als één geheel kunnen beheren. Ze hoeven niet meer van het ene gebouw naar het andere te rennen. Met Trace Ensemble beschikt u over alle mogelijkheden en hoeft u zich alleen maar aan te melden.

Rendabele online toegankelijkheid op een kleinere schaal

De Tracer Ensemble Express-bundel maakt gebruik van de bestaande Tracer Ensemble-software en 'bundelt' deze samen met een gratis versie van de Microsoft SQL Express-databasesoftware op een geschikte Dell-server of een geschikt Windows-werkstation.

De Tracer Ensemble Express-bundel is een gestroomlijnde, kosteneffectieve online oplossing bedoeld voor kleinere klanten met nieuwe of bestaande Tracer SC-systemen of oplossingen van derden, die op zoek zijn naar een web-based automatiseringssysteem. 

Zoeken naar meer productmateriaal: Litweb

Contactformulier